Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτοψία στο γήπεδο της Χίου, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος

Αυτοψία στο γήπεδο της Χίου, όπου έχασε ...

Ελεύθερος ο μηχανικός που είχε κάνει τη μελέτη

Έγινε αυτοψία στο γήπεδο όπου πλάκωσε η μπασκέτα τον 19χρονο παρουσία της εισαγγελέως, του δημάρχου και μηχανικών και του δήμου και της περιφέρειας. Ο μηχανικός που συνελήφθη την Δευτέρα αφέθηκε ελεύθερος και μάλιστα είχε εκπονήσει το 2002 μελέτη για την ανάπλαση της περιοχής στην οποία περιλαμβανόταν και η αντικατάσταση των μπασκετών εκείνης της περιοχής, πράγμα που δεν έγινε ποτέ.

Στο μεταξύ ε πολύ γρήγορους ρυθμούς προχωράει η επείγουσα έρευνα για τον τραγικό θάνατο 19χρονου φοιτητή, επισκέπτη της Χίου, από πτώση μπασκέτας σε υπαίθριο αθλητικό χώρο στη Δασκαλόπετρα.

Με επικεφαλής την εισαγγελέα Πρωτοδικών, Χίου Σπυριδούλα Σταυράτη, ελέγχονται τα αρχεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Χίου και συγκεκριμένα του πρώην Δήμου Ομηρούπολης, στα όρια του οποίου ανήκε ο αθλητικός χώρος όπου βρήκε τον θάνατο ο 19χρονος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, έχουν κατασχεθεί έγγραφα και αναφορές της περιόδου 1998-2002, οπότε φέρεται να έχει κατασκευαστεί το συγκεκριμένο έργο. Ανάμεσα στα έγγραφα και τεχνική έκθεση που αναφέρεται σε αυτό. Δεδομένης αυτής της έκθεσης, έχει συλληφθεί από χθες το βράδυ και οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, εν ενεργεία μηχανικός του Δήμου Χίου, ο οποίος υπηρετούσε την επίμαχη περίοδο στην τεχνική εταιρεία του τότε Δήμου Ομηρούπολης.

Όπως έγινε γνωστό, ο μηχανικός υποστηρίζει ότι το έργο δεν φέρει την υπογραφή του και δεν αναγνωρίζει τον γραφικό χαρακτήρα του στην έκθεση που έχει κατασχεθεί και του υποδείχθηκε.

Τέλος, χθες αναχώρησαν για την Αθήνα οι φίλοι του άτυχου 19χρονου, με τους οποίους βρισκόταν στο γήπεδο το βράδυ του δυστυχήματος. Σήμερα, μετά την διενέργεια σχετικής ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται η μεταφορά της σορού του 19χρονου στην Αθήνα, προκειμένου να παραδοθεί στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις