Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επιστρέφει στην ΕΡΓΟΣΕ ο Κώστας Σπηλιόπουλος;

Επιστρέφει στην ΕΡΓΟΣΕ ο Κώστας Σπηλιόπουλος;

Τι αναφέρουν δημοσιεύματα

Το όνομα του πρώην βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σπηλιόπουλου, ακούγεται έντονα για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ. Ο  πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επί Παπανδρέου, κατείχε τη θέση αυτή στην ΕΡΓΟΣΕ,   και στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Μάλιστα, η εφημερίδα Real της Κυριακής, σε ρεπορτάζ με τον τίτλο: «Ποιους συζητούν στο Μαξίμου για τις διοικήσεις των οργανισμών», αναφέρει το όνομα του κ. Σπηλιόπουλου ως το επικρατέστερο για τη θέση ευθύνης στην ΕΡΓΟΣΕ. Όπως υπενθυμίζει η εφημερίδα: «Ο Κ. Σπηλιόπουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου είχε διεκδικήσει ως αντάρτης την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενώ διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ευάγ. Βενιζέλο».

Να σημειωθεί ότι η στάση του κ. Σπηλιόπουλου στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, είχε προκαλέσει έντονους κλυδωνισμούς στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, καθώς θεωρήθηκε πως κάλεσε, εμμέσως πλην σαφώς, τους ψηφοφόρους του, να ψηφίσουν τον στηριζόμενο από τη ΝΔ Νεκτάριο Φαρμάκη. Την ίδια στάση είχε τηρήσει και στο Δήμο της Αιγιάλειας, από όπου έλκει την καταγωγή του, καθώς στο β’ γύρο ο Κώστας Σπηλιόπουλος είχε δώσει το παρών στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Αιγιαλείας Χρήστου Γούτου, ο οποίος είναι γνωστό ότι πολιτικά ανήκει στη ΝΔ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις