Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εντολή εισαγγελέα για πρόσθετη έρευνα για τον πνιγμό των 2 κοριτσιών

Εντολή  εισαγγελέα για πρόσθετη έρευνα γ...

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δυο υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας του νησιού

Ελεύθεροι αφέθηκαν, χθες το βράδυ, με εντολή του εισαγγελέα Ρόδου, οι δυο υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας του νησιού στην πισίνα της οποίας βρήκαν τραγικό θάνατο, την Τετάρτη απόγευμα, δύο αδελφές από τη Γαλλία, ηλικίας 19 και 16 ετών, που έκαναν διακοπές στο νησί με την οικογένεια τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να γίνει πρόσθετη έρευνα από τους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος Ιαλυσού, έτσι ώστε να διευκρινιστούν όλες οι πτυχές της διπλής αυτής τραγωδίας που βύθισε στο πένθος την οικογένεια των Γάλλων, αλλά και την τοπική κοινωνία.Ο ιατροδικαστής Ρόδου κ. Κωτρέτσος, που ολοκλήρωσε χθες αργά το μεσημέρι την ιατροδικαστική του έκθεση, επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος των δύο κοριτσιών προήλθε από πνιγμό, αλλά παραγγέλθηκαν και άλλες πρόσθετες τοξικολογικές εξετάσεις, όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία της ιατροδικαστικής έρευνας, έτσι ώστε να αποκλειστεί οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.

«Το ξενοδοχείο τηρούσε όλους τους κανόνες ασφαλείας», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας των προσαχθέντων από το ξενοδοχείο της Ρόδου. Όπως είπε ο ίδιος, τα δύο κορίτσια μπήκαν στην πισίνα 20 λεπτά μετά το κλείσιμό της και πνίγηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κυρίως, χωρίς κανένας από τους παρόντες να καταλάβει το ο,τιδήποτε.

«Η τρίτη, 10χρονη αδελφή που ήταν μαζί τους, μάλιστα, γύρισε την πλάτη της και όπως είπε δεν κατάλαβε τίποτα», είπε σχετικά για να συμπληρώσει ότι το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν που ήταν στο σημείο.

 Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις