Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Έμφραγμα" στο κέντρο της Πάτρας λόγω ασφαλτόστρωσης της Κανακάρη- ΦΩΤΟ

"Έμφραγμα" στο κέντρο της Πάτρ...

Απελπισμένοι οι οδηγοί

Κυκλοφοριακό χάος το πρωί αλλά και το απόγευμα της Παρασκευής σε αρκετούς δρόμους του κέντρου καθώς μεγάλο κομμάτι της οδού Κανακάρη είναι κλειστό λόγω έργων ασφαλτόστρωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Από νωρίς η Κανακάρη ήταν κλειστή με αποτέλεσμα οι οδηγοί που έφθαναν στην οδό Ζαΐμη να μπλέκουν σε ένα απίστευτο αλαλούμ αφού ουσιαστικά δεν μπορούσαν να συνεχίσουν ευθεία. Τα οχήματα είτε υποχρεώνονταν να στρίψουν δεξιά (προς την Κορίνθου) στην Ζαΐμη, είτε να προχωρήσουν λίγο ακόμα και να φθάσουν στην Αράτου (όπου άρχιζε ο αποκλεισμός του δρόμου) και να στρίψουν αριστερά πάνω.

Αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν δεκάδες οδηγοί να εγκλωβίζονται στις τρεις οδούς και να περιμένουν με τις ώρες μέχρι να προχωρήσουν και να φθάσουν, μετά από ώρα στον αρχικό τους προορισμό.

Παρά τον μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε η Τροχαία ήταν άφαντη. Τα νεύρα χτυπούσαν κόκκινο, αρκετοί οδηγοί έχαναν την ψυχραιμία τους, κόρναραν, φώναζαν και προσπαθούσαν μόνοι τους να βρουν τρόπους να κυλήσει κάπως η κυκλοφορία των οχημάτων.

Ανάλογη εικόνα επικρατούσε και στην Κολοκοτρώνη καθώς και σε άλλους δρόμους πέριξ της Κανακάρη που επιφορτίστηκαν με τα αυτοκίνητα που έκαναν παρακάμψεις και κύκλους μέχρι να απαλλαγούν από τους μπλοκαρισμένους δρόμους.

 

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον Δήμο αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη μια εργολαβία που αφορά το έργο «ανακατασκευή οδών και τεχνικών έργων στον Κεντρικό Τομέα του Δήμου» και αφορά ανακατασκευή ή συντήρηση δρόμων, καθώς και αντικατάσταση ρείθρων και κρασπέδων.

Πρόκειται για τους εξής δρόμους:

Αγίου Δημητρίου στην Αγία Αικατερίνη, Μητροδόρου στην Αγία Τριάδα (απ’ όπου και οι φωτογραφίες), Δανηιλίδος, Πάροδος Ιωνίας 132, Λεμεσού και Κωνσταντινουπόλεως, Δορυλαίου, Αναγνωσταρά, Πρεμετής, Πεισιστράτου, Γραβιάς Ανδρούτσου Αροανίων, Ωρωπού, Αγ. Σαράντα, Πάροδος Γ9, Αρματολών, Βότσαρη, Ζαλόγγου, Γκότση, Αλαμάνας, Ψηλορείτου, Μεσογείων, Φειντίου, ΕΛ. Βενιζέλου, Οδηγήτριας, Πολυζωίδη, Κύπρου, Αρκαδίου, Παλαιολόγου, (Γερμανού), Παλαιολόγου (Χειλ. Πατρέως), Αλεξανδρείας, Χείλωνος Πατρέως, περιμετρικά της πλατείας Γεωργίου, Κανακάρη, Νικήτα, Παρνασσού, Θεμιστοκλέους, Β. Ηπείρου (Αλ. Μαυροκορδάτου), Β. Ηπείρου (Στρατοκλέους).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις