Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Η Μάργκο Ρόμπι με το ιδανικό λευκό φόρεμα και ετικέτα Chanel

BeautySpy: Η Μάργκο Ρόμπι με το ιδανικό ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Hταν αιθέρια οπτασία στην πρεμιέρα της ταινίας «Once Upοn a Time in Hollywood» στο Λος Αντζελες πλάι στους Μπραντ Πιτ, Λεονάρντο ντι Κάπριο

Στη Μέκκα του σινεμά, το Λος Αντζελες, έγινε η λαμπερή πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο Once upon a Time in Hollywood με την μοναδικά όμορφη πρωταγωνιστική τριάδα των super stars Μπραντ Πιτ, Λεονάρντο ντι Κάπριο, Μάργκο Ρόμπι. Ειδικά η 29χρονη αυστραλέζα καλλονή τρέλανε τα φλας με αέρινο μάξι του οίκου Chanel – του οποίου είναι πλέον πρέσβειρα- γεμάτο πτυχές και με μακριά μανίκια.

Πρόκειται για ένα από τα «must have» πατρόν φορέματος των ημερών μας, καθώς διαθέτει κίνηση, new vintage χάρη, βαθύ ντεκολτέ και μανίκια. Επιπλέον η παλέτα του λευκού, είναι εμβληματική για την καλοκαιρινή εποχή που διανύουμε. Η Μάργκο Ρόμπι φοράει πολύ συχνά άσπρα φορέματα «φωτίζοντας» το red carpet. Το συγκεκριμένο φόρεμα μάλιστα προέρχεται από την couture σειρά του προσεχούς χειμώνα,, έχει διαχρονικό ύφος και συνδυάστηκε με χρυσό τσαντάκι, κλασικά μεταλιζέ πέδιλα και μακριά σκουλαρίκια. Η πορτοκαλί σκιά που επιλέχθηκε έδωσε μια fun διάσταση στο όλο outfit.

Θυμίζουμε πως το Once upοn a Time in Hollywood που αναφέρεται στη χρυσή εποχή του αμερικάνικου κινηματογράφου και έκανε αίσθηση στις Κάννες, θα «βγει» στα ευρωπαικά σινεμά μέσα Αυγούστου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View