Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ανεβαίνει το... πολιτικό θερμόμετρο, αλλά η φύση προνοεί

Ανεβαίνει το... πολιτικό θερμόμετρο, αλλ...

Του Γιώργου Μόσχου

Το καθημερινό δελτίο καιρού έδινε από την συχνότητα της ΕΡΤ1 σήμερα, ο συνεργάτης μετεωρολόγος και η αγωνία των παρουσιαστών της εκπομπής ήταν κατά πόσο θερμό θα παρουσιαζόταν το κλίμα στη χώρα, όποτε ο συνεργάτης μετεωρολόγος τους καθησύχασε, αλλά ταυτόχρονα τους έβαλε και σε ανησυχία στον επόμενο τόνο, όταν υποκλέπτοντας το έργο τους ανέφερε με στόμφο ότι αλλού θα παρουσιάσει άνοδο το θερμόμετρο.

Και επειδή το δελτίο είχε παρέλθει από τα μετεωρολογικά γεγονότα της Ευρώπης και επέστρεφε στα ελλαδικά, ανέβηκε η ανησυχία για το τι εστί ο... αποκρυφισμός του συνεργάτη. Μέχρι που ανέφερε σαφώς ότι υπονοεί την άνοδο του πολιτικού... θερμομέτρου. Και έτσι ησύχασαν!

Βλέπετε, η μητέρα φύση προνοεί για όλους και για όλα. Εκτός από τις ακρογιαλίες, τα δροσερά δάση και τις ακροποταμιές, υπάρχουν, κήποι και πλατείες, που μας χαρίζουν το αντίδοτο της καλοκαιρινής ζέστης, όπως αυτό που παρουσιάζεται στις εικονιζόμενες στιγμές, τραβηγμένες σήμερα το μεσημέρι.

Και πάντως επειδή ο λόγος έγινε περί μετεωρολογικών φαινομένων, για να σας καθησυχάσω, δεν σας κρύβω, πως οι προβλέψεις των δελτίων μιλούν για το δροσερό κλίμα την Κυριακή των εκλογών, όπου έτσι θα διευκολυνθεί η αναγκαία προσέλευση για την τέλεση του δημοκρατικού μας καθήκοντος.

Αυτό, αν και στα επιτελεία των κομμάτων επικρατεί ίλιγγος, που προέρχεται από την πολιτική... θερμοπληξία, που πολιορκεί τους εν δυνάμει ιδιοκτήτες εξουσίας. Ιδιαίτερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εδώ και δύο εβδομάδες ξεκίνησε με τις Μαρινάκειες προτροπές, για επί 24ώρου καθημερινή πολιτική αφάνεια (σ.σ.: υπάρχει και η παραστρατιωτική) και μετά τις αποκαλύψεος για την ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού μας συστήματος σε ξένες ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και η δημοσιοποίηση της αποδοχής Καραμανλή το ονόματος Μακεδονία της FYROM, κατέληξε σε τρέμουλο προ της τηλεοπτικής κάμερας επί τη εμφανίσει Αλέξη!

Ήδη επόμενο πλήγμα του απρόβλεπτου Τσίπρα, αναμένεται να πλήξει τον Κούλη εντός της... τρύπας του. Στον ΣΚΑΪ, όπου θα εμφανιστεί σε εχθρικό γήπεδο και ήδη, το πρωί σήμερα από τον ΑΝΤ1, απηύθυνε την πρόκλησή του ο Αλέξης στον Κούλη, διά στόματος Γιάννη Μπαλάφα, να εμφανιστεί έστω την ύστατη στιγμή στον ΣΚΑΪ και να αποδεχτεί το ντιμπέιτ μεταξύ των επικεφαλής των δύο κομμάτων, τουλάχιστον, για να σωθεί η τιμή της Δημοκρατίας!

Εάν συμβεί αυτό θα είναι εκτός από ενδιαφέρον και ευχάριστο, αλλά και δροσιστικό, που αποπνέει την αύρα της Δημοκρατίας μας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις