Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φορτηγάκι είχε παρκάρει μέρα - μεσημέρι στη Ρήγα Φεραίου - ΦΩΤΟ

Φορτηγάκι είχε παρκάρει μέρα - μεσημέρι ...

Αδιαφορώντας ότι είχε κάνει παράβαση καθώς και για τους πεζούς και τον κόσμο που καθόταν στις καφετέριες

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 μεσημεράκι στη 1 και στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου εισήλθε από την πλευρά της Δημ. Γούναρη φορτηγάκι γνωστής επιχειρηματικής αλυσίδας που αγνοώντας εντελώς τους κανόνες κυκλοφορίας και το γεγονός πως πρόκειται για πεζόδρομο, μπήκε κανονικά στη Ρήγα Φεραίου και στάθμευσε λίγο πριν τη συμβολή με την Φιλοποίμενος για τουλάχιστον 10 λεπτά προκειμένου να κάνει τη δουλειά του, να παραδώσει κάπου τροφοδοσία ή τα ψώνια σε κάποιον πελάτη.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα καθότι και καθημερινή, εργάσιμη μέρα, η κίνηση δεν ήταν μεγάλη ωστόσο σίγουρα για όσους κάθονταν στις παρακείμενες καφετέριες δεν ήταν και το καλύτερο θέαμα ενώ μην ξεχνάμε και το καυσαέριο από την λίγη ώρα που το αυτοκίνητο παρέμενε με αναμμένη τη μηχανή. Καλό είναι οι τροφοδοσίες να γίνονται την ώρα που επιτρέπεται τουτέστον όσο πιο πρωί ώστε να μην εμποδίζονται οι πεζοί και το κυριότερο να μην δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις γιατί επίσης δεν είναι ωραίο και δεν δείχνει σεβασμό ένα βανάκι να πηγαίνει να παρκάρει άνετα και ωραία καταμεσίς του πεζόδρομου μπροστά μάλιστα σε μαγαζιά εστίασης που κοιτάζουν να προσελκύσουν πελάτες για να καθίσουν να απολαύσουν τον καφέ τους.

*Στο μεταξύ το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου 2019 γύρω στις 22.45  είδαμε νεαρή οδηγό να στρίβει με το αυτοκίνητο της από την Κορίνθου και να κατηφορίζει την Αγίου Νικολάου έως τη Μαιζώνος όπου άνετη και σαν να μην την ενδιέφερε ότι είχε κάνει την σούπερ παράβαση καθώς πήγαινε αντίστροφα στο ρεύμα κυκλοφορίας, έστριψε μετά αριστερά και συνέχισε στην Μαιζώνος. Κάποιοι της φώναξαν "που πας", αλλά η οδηγός απτόητη έδειξε να ξέρει καλά που πήγαινε... 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις