Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε εξέλιξη οι εκλογές των νοσοκομειακών γιατρών Αχαΐας - ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη οι εκλογές των νοσοκομειακών ...

Μέχρι τις 5 το απόγευμα ανοικτές οι κάλπες

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα, από το πρωί οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αχαΐας για να αναδείξουν νέο Διοικητικό ΔΣ της ΕΙΝΑ, τριμελείς Επιτροπές των νοσοκομείων και εκπροσώπους στο ΝΤ ΑΔΕΔΥ. Οι κάλπες θα είναι ανοικτές  ως τις 5 το απόγευμα.

Αναλυτικά:

Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ι.Ν.Α. (έως 9 σταυροί) και Ελεγκτική Επιτροπή (έως 3 σταυροί) à ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ και ΛΕΥΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ
• Αντιπροσώπους για Συνέδριο Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ( έως 5 σταυροί ) àΡΟΖ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ και ΡΟΖ ΦΑΚΕΛΟΣ
• Τριμελείς Επιτροπές Νοσοκομείων και Κ.Υ. (έως 3 σταυροί) à ΓΑΛΑΖΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ και ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

Δικαίωμα εκλέγειν έχουν όλα τα μέλη της Ε.Ι.Ν.Α. (γιατροί Ε.Σ.Υ, ειδικευόμενοι, επικουρικοί, γιατροί των Κ.Υ. και αγροτικοί, γιατροί ΤΟΜΥ) που είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους που με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής θα διανεμηθούν στα εκλογικά κέντρα. Οι αποσπασμένοι ψηφίζουν στην οργανική υγειονομική μονάδα από την οποία προέρχονται. Όσοι προέρχονται από μονάδες εκτός Ν. Αχαΐας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Απαραίτητη για τη συμμετοχή στις εκλογές η αστυνομική ταυτότητα (ή δίπλωμα οδήγησης, βιβλιάριο υγείας, διαβατήριο κτλ ).

Οι ειδικευόμενοι δεν ψηφίζουν στην κάλπη για την ΑΔΕΔΥ.

Τα εκλογικά κέντρα θα είναι τα εξής :

• Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου – Αμφιθέατρο κτιρίου Διοίκησης (ψηφίζουν οι γιατροί ΠΓΝΠ )

• Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας – Αμφιθέατρο ¨Ταχύρρυθμου¨ (ψηφίζουν οι γιατροί Κέντρων Υγείας Ερυμάνθειας, Κ. Αχαΐας, Χαλανδρίτσας, Άνω Πόλης, Νοτίου και Βόρειου Τομέα, ΤΟΜΥ Πάτρας , γιατροί Αγίου Ανδρέα και Καραμανδανείου )

• Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου – Αμφιθέατρο Νοσοκομείου (ψηφίζουν οι γιατροί Γ.Ν.Αιγίου, Γ.Ν-.Καλαβρύτων, Κ.Υ Αιγίου, Κλειτορίας)

Οι γιατροί όλων των Κ.Υ, ΤΟΜΥ, Γ.Ν.Αιγίου και Γ.Ν.Καλαβρύτων πρέπει την ημέρα των εκλογών (θα υπάρχουν σχετικά μπλοκ αποδείξεων της Ε.Ι.Ν.Α στις αίθουσες ψηφοφορίας) να καταβάλουν τις συνδρομές για τους πέντε πρώτους μήνες του 2019 , λόγω μη αυτόματης κράτησης από τις υπηρεσίες μισθοδοσίας τους. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι δεν χρειάζεται να κάνουν το ίδιο, αναφέρει η ΕΙΝΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις