Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Φλας στις βραβεύσεις Mad About Arts by Campari, πολλές οι επώνυμες παρουσίες

Φλας στις βραβεύσεις Mad About Arts by C...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Νέος θεσμός για τις τέχνες, τη γαστρονομία και την μόδα με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ρήγο

Mετά τα μουσικά βραβεία Mad Awards και το σόου μουσικής και μόδας Madwalk, μας συστήθηκε ένα νέο αθηναικό event, το Mad About Arts by Campari στο Κτήριο 56 στον «Ελληνικό Κόσμο», που συγκέντρωσε πολύ κόσμο της τέχνης και της εγχώριας σόουμπιζ γενικότερα.

 Η υποδοχή των καλεσμένων έγινε με Campari Tonic experiential tube και δροσιστικό Campari Tonic υπό τους ήχους της Penny Baltatzi. Τα δημοφιλή ονόματα στην επιτροπή και την ομάδα απονεμητών, ξεσήκωσαν το ενδιαφέρον. Τη λαμπερή εκδήλωση απογείωσαν on stage οι Melisses και η guest εμφάνιση της Τάμτα με εκρηκτικό φλούο λάιμ ντύσιμο! 

H ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Η κριτική επιτροπή με επικεφαλής το χορογράφο, σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κωνσταντίνο Ρήγο και μέλή τον Σάκη Ρουβά, τραγουδιστή, τον Άρη Βεζενέ, chef, την Ορσαλία Παρθένη, σχεδιάστρια μόδας, τον Βασίλη Βελισκιώτη, Spirits, Snacks & Coffee Unit Manager, για Ελλάδα και Κύπρο της Coca-Cola Τρία ‘Εψιλον, τον Κώστα Βογιατζή, interior stylist και trend forecaster, τη Μαρίνα Βρανοπούλου, ιστορικό τέχνης και επιμελήτρια εκθέσεων, τον Λέλο Γεωργόπουλο, συνιδιοκτήτη του Clumsies, τη Ρεγγίνα Κουρή, Communications Director του MAD, τον Νίκο Υφαντή, Style Consultant και Fashion Director και την Καλλιόπη Χαραλάμπους, Ιδρυτικό μέλος του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, ανέδειξε, μέσα από 8 διαφορετικές κατηγορίες, τα πιο καινοτόμα ταλέντα σε όλες τις εκφάνσεις της τέχνης.

ΟΙ 8 ΝΙΚΗΤΕΣ

 

-Το βραβείο της κατηγορίας Art & Design πήγε στον Διονύση Παππά, έναν από τους πιο ανερχόμενους νέους εικαστικούς της γενιάς μας.

-Το βραβείο Music στις Someone Who Isn’t Me, πήρε το σχήμα ηλεκτρονικής μουσικής που αποτελείται από τη Μαριλένα Ορφανού, τη Μαρία Χατζάκου και την Τζίνα Δημακοπούλου θυμίζουμε ότι το video clip τους “Gomenaki” βραβεύτηκε στην Αμερική

 -Η Γωγώ Δελογιάννη επικράτησε στην κατηγορία Gastronomy χάρη στις σύγχρονες παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις της.

-Βραβείο Performance Art κατέκτησε η Ελεάνα Ανδρεούδη.,  πρώτη Χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κι επάξια εκπρόσωπος της Ελλάδας στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου

-Το βραβείο του Mixology πήγε στον Θάνο Τσεκούρα, το δημιουργικό mixology expert

-Το βραβείο της κατηγορίας Photography & Direction απέσπασε η  Ευαγγελία Κρανιώτη, μια από τις πιο σημαντικές Ελληνίδες εικαστικούς και σκηνοθέτες.

-Η Τζένη Μπαλατσινού με τον Απόστολο Μητρόπουλο βράβευσαν την Αναστασία Καίσαρη στην κατηγορία Fashion. Η δημιουργός πραγματικά ξεχωρίζει στο σχεδιασμό κοσμημάτων.

 -Ο Γιάννης Στράτος, Managing Director SEMEA Partnership Markets Gruppo Campari και ο Κωνσταντίνος Ρήγος παρέδωσαν στο φινάλε το βραβείο του Unexpected Artist Of the Year στον Αλέξανδρο Ντούρα. Ο ανερχόμενος δημιουργός ασχολείται με το γλυπτικό φως και την κεραμική, την αλληλεπίδραση με τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View