Back to Top
#TAGS Κορωνοϊός Πατρών-Πύργου Σκάνδαλο Novartis Άγριες Μέλισσες
ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο κ. Γούτος απειλεί το THEBEST με μήνυση! Τι υποστηρίζει και η δική μας απάντηση

Ο κ. Γούτος απειλεί το THEBEST με μήνυση! Τι υποστηρίζει και η δική μας απάντηση

Για τα φυλλάδια κατά Καλογερόπουλου που ρίχτηκαν σε Εκλογικά Τμήματα του Αιγίου

Από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αιγιαλείας, σχετικά με το δημοσίευμά μας Απίστευτο! Γέμισαν τα Εκλογικά Τμήματα της Αιγιάλειας με φυλλάδια κατά Καλογερόπουλου, λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή, καθώς και τη δική μας απάντηση επί αυτής:

«Σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου, η παράταξή μας ενημερώθηκε από ΜΜΕ, για την καταγγελία-ανακοίνωση  της Παράταξης «αιγιάλεια τώρα» του κ. Δ. Καλογερόπουλου, περί  ρίψης φυλλαδίων, με περιεχόμενο κατά του ιδίου, γεγονός που έσπευσε να δημοσιοποιήσει, προκαλώντας εσφαλμένες εντυπώσεις στο εκλογικό σώμα.

Αποσαφηνίζουμε, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι:

- Ουδεμία σχέση έχουν φυλλάδια που τυχόν ρίχτηκαν σε οποιοδήποτε Εκλογικό Τμήμα της Αιγιάλειας, με το Συνδυασμό του κ. Γούτου, ο οποίος γνωρίζει καλά τη νομοθεσία, αλλά και ουδέποτε χρησιμοποίησε τέτοιες μεθόδους, με συκοφαντικό περιεχόμενο.   

- Σε επικοινωνία που είχε ο κ.Γούτος με την Εισαγγελέα, ενημερώθηκε πως υπήρξε μεν καταγγελία  του κ.Καλογερόπουλου στην Αστυνομία...αλλά  μετά από έρευνα που διεξήγαγε ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ! 

- Ενημερώνουμε τους δημότες, ότι πρόκειται περί μιας ΣΤΗΜΕΝΗΣ  ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ, ανήμερα της διεξαγωγής του β' γύρου των Δημοτικών Εκλογών, με σκοπό να κατηγορηθεί σκόπιμα, αλλά άνευ λόγου, η παράταξή μας.

- Αντιθέτως, σε ορισμένα Εκλογικά Τμήματα βρέθηκαν φυλλάδια που φέρουν σε εμφανές σημείο την κάρτα υποψήφιας συμβούλου μας, κάτι που κάποιοι ΣΚΑΡΩΣΑΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ αλλά ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ.         

- Το γεγονός ότι ο κ. Καλογερόπουλος έσπευσε να δημοσιοποιήσει το θέμα, σε ΜΜΕ, πριν ελέγξει καν ποια είναι η αλήθεια, ΔΕΙΧΝΕΙ τη σκοπιμότητα και την ΑΘΕΜΙΤΗ  επικοινωνιακή τακτική της Παράταξής του.

- Σε ότι αφορά δε, επικριτικό σχόλιο, του προσφιλούς σε αυτόν πόρταλ «The Best News» (ιδιοκτησίας επικοινωνιολόγου του κ.Καλογερόπουλου), είναι όχι μόνο απαράδεκτο, αλλά δεικνύει το πόσο στημένη ήταν η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ από πλευράς του υπ. δημάρχου και των συνεργατών του. Αυτοί οι συντάκτες θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη!     

Συμπέρασμα: 

Ο μέχρι τώρα υποψήφιος της ίντριγκας,  του παρασκηνίου και της μαύρης

προπαγάνδας, κέρδισε σήμερα έναν επιπλέον τίτλο.

Αυτόν του ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ!

Άλλωστε, αυτόν και μόνο θα κερδίσει σήμερα...

γιατί στο τέλος της εκλογικής διαδικασίας θα έχουν κερδίσει...

 Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟΥ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ THEBEST.GR

1.       Το THEBEST.GR δεν έκανε κανένα σχόλιο, ρεπορτάζ ονομάζεται αυτό που έκανε. Δηλαδή κατέγραψε όσα συνέβησαν. Χαιρόμαστε που ο κ. Γούτος θα μας μηνύσει για να μας δοθεί η δυνατότητα στο Δικαστήριο να εμφανίσουμε την πληθώρα των στοιχείων που διαθέτουμε και αποδεικνύουν ότι το συμβάν που περιγράψαμε στο θέμα μας ήταν απολύτως ακριβές. Για την ώρα θα αρκεστούμε να δημοσιεύσουμε την ακόλουθη φωτογραφία που δείχνει το περιεχόμενο του φυλλαδίου που ρίχτηκε στα Εκλογικά Τμήματα, αναρτημένο στη σελίδα του κ. Γούτου στο facebook. Που άραγε είναι η προβοκάτσια;

2.       Να κάνουμε γνωστό στον κ. Γούτο ότι εμείς μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση. Περισσότερες λεπτομέρειες επί αυτής της επισήμανσης αύριο, για να μην θεωρηθεί ότι παρεμβαίνουμε στην εκλογική διαδικασία του Αιγιάλειας!

Ειδήσεις