Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απίστευτο! Γέμισαν τα Εκλογικά Τμήματα της Αιγιάλειας με φυλλάδια κατά Καλογερόπουλου

Απίστευτο! Γέμισαν τα Εκλογικά Τμήματα τ...

Ζητήθηκε η παρέμβαση του Εισαγγελέα

Κάτι πρωτοφανές που παραπέμπει σε πολλά χρόνια πίσω, συνέβη σήμερα ανήμερα των εκλογών, στην Αιγιάλεια. Τα προαύλια των σχολείων στα οποία λειτουργούν τα Εκλογικά Τμήματα είχαν γεμίσει από φυλλάδια με περιεχόμενο εις βάρος του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου και πρόσκληση υπερψήφισης του υποψηφίου Χρήστου Γούτου.

Ως γνωστόν ο νόμος απαγορεύει κάθε ενέργεια προβολής των υποψηφίων από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Αυτή η πρόβλεψη του νόμου, παραβιάζεται κατάφορα με την εν λόγω ενέργεια.

Να θυμίσουμε ότι την  τακτική να πετάει «φέιγβολάν» την ημέρα των εκλογών ακολουθεί την τελευταία δεκαετία μόνον η «Χρυσή Αυγή» και φυσικά καταγγέλεται από όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις.

Από την παράταξη «Αιγιάλεια Τώρα» του υποψηφίου Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, δίνεται στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση- καταγγελία:

«Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελέως ζήτησε η παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου, Δημήτρη Καλογερόπουλου, για τις άθλιες μεθόδους μαύρης προπαγάνδας στις οποίες κατέφυγε η παράταξη του κ. Γούτου, ακόμα και ανήμερα στις εκλογές.

Γέμισαν τη νύχτα, όλα τα σχολεία, στα οποία λειτουργούν τα εκλογικά τμήματα, με φυλλάδια τα οποία περιέχουν ψευδή και συκοφαντικά στοιχεία κατά του Δημήτρη Καλογερόπουλου και υποψηφίων του. Ψεύδονται ασύστολα.  Δεν σέβονται ούτε το νόμο που απαγορεύει διανομή εντύπων την ημέρα των εκλογών. Δεν σέβονται ούτε τη Δημοκρατία που απαιτεί οι πολίτες να ψηφίζουν ανεπηρέαστοι. Με τέτοια νοοτροπία θέλουν να διοικήσουν το Δήμο, μη σεβόμενοι τους νόμους; Τόσος είναι ο πανικός τους που κατέφυγαν σε παλιές καταδικασμένες μεθόδους. Ντροπή τους! Ο λαός της Αιγιάλειας ας τους δώσει την απάντηση στην κάλπη».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις