Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Το στρες των smartphones είναι εδώ - Πως μπορείτε να το ελαττώσετε

Το στρες των smartphones είναι εδώ - Πως...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ατελείωτες ειδοποιήσεις που δεν χρειάζονται

Swipe στην οθόνη του κινητού κάθε τρεις και λίγο, απαντήσεις σε μηνύματα, ατέλειωτη πληκτρολόγηση, ανάγνωση ειδοποιήσεων χωρίς τέλος και φυσικά ομιλία με τις ώρες στο τηλέφωνο. Ολη αυτή η δραστηριότητα δεν θα μπορούσε παρα να προκαλεί ένταση, νεύρα και κατ επέκταση άγχος.

Το στρες των smartphones είναι γεγονός. Πάνω από 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο έχουν τουλάχιστον ένα smartphone, ενώ νέες έρευνες δείχνουν πως το 50% στις νεαρές ηλικίες είναι πρακτικά εξαρτημένο από αυτά.

Πείτε όχι στις ειδοποιήσεις

Οι ειδοποιήσεις είναι εκεί για να μας βοηθήσουν, όμως κάποιες φορές το παρακάνουν. Και ίσως λαμβάνουμε πολλές ειδοποιήσεις ταυτόχρονα και για πράγματα που δεν θα θέλαμε να ειδοποιούμαστε τόσο συχνά τουλάχιστον. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ειδοποιήσεις -ειδικά σε ομαδικές συζητήσεις- γίνονται έντονες και προκαλούν άγχος ακόμη κι αν δεν μας αφορούν οι συζητήσεις που αναπτύσσονται. 

Ακόμη και ενημερώσεις εφαρμογών, email προσφορών και άλλες πολλές ειδοποιήσεις είναι αχρείαστες, εκνευριστικές και καταναλώνουν επίσης την μπαταρία μας. Βρείτε μέσω ρυθμίσεων της Ειδοποιήσεις και απενεργοποιήστε εκείνες που δεν σας χρειάζονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being