Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας το Σαββατοκύριακο ο Απόστολος Κατσιφάρας

Σε περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας το...

Kαι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο»

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, μαζί με στελέχη της παράταξης θα συνεχίσουν τις περιοδείες τους το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12Μαΐου 2019,σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφθούν την Κάτω Αχαΐα, με αφετηρία την κεντρική πλατεία στις 10.30. Ακολούθως στις 4 μετά το μεσημέρι θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του Λόγγου Αιγίου, απ’ όπου θα ξεκινήσει η τέταρτη Ποδηλατική Διαδρομή του ευρωπαϊκού έργου MEDCYLCETOUR και από τις 7 το απόγευμα, ο κ. Κατσιφάρας και στελέχη του συνδυασμού θα έχουν επαφές με πολίτες στο Εκλογικό Κέντρο της Πάτρας (Πλατεία Γεωργίου Α’ 28).

Την Κυριακή, ο Απόστολος Κατσιφάρας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις από τις 11 το πρωί στο Λάππα και στη Νέα Μανωλάδα. Το απόγεμα θα συνεχίσουν την περιοδεία τους στην Ηλεία με επισκέψεις στο Δήμο Πηνείας και συγκεκριμένα σε Χάβαρι, Εφύρα, Κάμπο, Βελανίδι και Σιμόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις