Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Μαΐου 2019

Τα ζώδια σήμερα 23 Μαΐου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Μη χάνετε την ευκαιρία να διδαχτείτε κάτι νέο! Για να καταλάβουμε τις αρετές κάποιου ατόμου, δεν πρέπει να προβάλετε τις δικές σας απόψεις και τους κανόνες επάνω του. Αφήστε το ελεύθερο να εκφραστεί! Το πρώτο μισό της μέρας θα πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις  στις διαπροσωπικές σας σχέσεις για να μην εκτεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μπορείτε να θέσετε χωρίς να το περιμένετε τα θεμέλια για  το μέλλον σας. Εξετάστε χωρίς προκαταλήψεις την προοπτική ενός συνεταιρισμού με κάποιον που σας ενδιαφέρει.  Προσπαθήστε  να εισαγάγει κάποια αντισυμβατικά ή νεωτεριστικά στοιχεία στην καθημερινή σας εργασία, γιατί έχετε γίνει πολύ προβλέψιμοι και η δουλειά σας στερείται έμπνευσης. Ίσως θα έπρεπε να συνεργαστεί με ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά από εσάς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιοι αφελείς άνθρωποι μπορούν να σας ενοχλήσουν σήμερα και να σας βγάλουν εκτός εαυτού. Δεν θα το κάνουν όμως επίτηδες, γι αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Άλλωστε δεν μπορούν να σας βλάψουν. Το απόγευμα σας ευνοεί, γιατί μπορείτε να ξεδιπλώσετε τις διπλωματικές σας ικανότητες και να φέρετε το «παιχνίδι» στα μέτρα σας, ότι και αν διαδραματίζεται στην ζωή σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το οικονομικό όφελος από μια συνεργασία θα μπορούσε να είναι σημαντικό, εάν καταφέρετε να αποφύγετε κάποιες παγίδες! Οι καταστάσεις πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται… Να είστε επίσης προσεκτικοί στις αγορές σας ή στις επιλογές σας στο διαδίκτυο! Υπάρχουν παγίδες παντού και δεν θα χαρείτε ιδιαιτέρα εάν σας παραπλανήσουν.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στις επαφές σας με ανθρώπους από μακριά ή και εμπόδια στη μετακίνησης σας σε άλλες πόλεις ή χώρες. Πέραν αυτού, η σχέσεις σας με συναδέλφους ή συνεργάτες εξομαλύνονται και σας δίνουν ένα αίσθημα ικανοποίησης. Τις βραδινές ώρες απολαύστε την χαλάρωση με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα θα είναι επιτυχής εάν μπορέσετε να επιβληθείτε στις αρνητικές σκέψεις και στον πεσιμισμό σας . Μην στέκεστε στις αποτυχίες και τα λάθη που κάνατε. Όσο γρηγορότερα απαλλαγείτε από τα αρνητικά φορτία, τόσο το καλύτερο για σας.  Εκεί που πρέπει να εστιάσετε είναι στο να διεκπεραιώνετε τα καθήκοντά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είτε πρόκειται για επαγγελματικά θέματα, είτε για προσωπικά.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας για αρμονία και την ηρεμία γίνεται όλο και ισχυρότερη! Φροντίστε τον εαυτό σας με το να ενδώσετε σε ένοχες απολαύσεις… Όταν πειραματίζεται με την εμφάνισή σας, να είστε βέβαιοι ότι συμβουλεύεστε άτομα που έχουν επίγνωση και επαφή με την πραγματικότητα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διαίσθησή σας και η καλή γνώση του αληθινού χαρακτήρα ενός δικού σας ατόμου, φιλικού ή συγγενικού προσώπου, μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τους λόγους μιας αρχικά περίεργης συμπεριφοράς. Αλλά θα είναι πρακτικά αδύνατο να κατανοήσετε κάποια πράγματα σε βάθος. Εάν ένας φίλος, ένας συνεργάτης, ή το ταίρι σας αποφασίσει ξαφνικά να κάνει ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής, μην του το βγάλετε από τη μύτη, γιατί το έχει απόλυτη ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια μέρα ιδανική για επαφές και επέκταση των δραστηριοτήτων σας! Την ίδια στιγμή, οι προσδοκίες σας μπορεί να αποδειχθεί κάπως υπέρμετρες. Μπορεί να αντιμετωπίσετε επίσης έλλειψη ειλικρίνειας, όταν πρόκειται για τις οικονομικές σας υποθέσεις… Αφιερώστε ωστόσο λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.  Κοινωνικοποίηση με τους φίλους σας θα είναι επωφελής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αρχή της ημέρας μπορεί να σας φέρει προσωπική ή επαγγελματική προβλήματα! Τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε ίσως αφορούν ένα δύσκολο έργο που έχετε επωμισθεί, στο οποίο θα πρέπει να πάρετε επώδυνες αποφάσεις. Δεν είναι όμως μάγοι, ούτε και υπεράνθρωποι για να τακτοποιείτε τα πράγματα κατά το δοκούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να απολαύσετε την κοινωνική αλληλεπίδραση όλη την ημέρα! Και θα έχετε απίστευτα αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας, καθώς θα είστε πάντα σε θέση να «συνδεθείτε» με τον συνομιλητή σας! Η ειρηνική συνύπαρξη μπορεί να σας προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε…

ΙΧΘΕΙΣ

Να ακούτε την εσωτερική φωνή σας πιο συχνά! Είστε κατ εξοχήν μεταφυσικό ζώδιο και θα πρέπει να εμπιστεύεστε τον ανώτερο σας εαυτό. Θα μπορέσετε με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσετε το σύντροφό σας ή μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.  Θα πρέπει να αποφύγετε όλα όσα σας εμποδίζουν από το να απολαμβάνετε τη ζωή από το μεσημέρι και μετά.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being