Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Μαΐου 2019

Τα ζώδια σήμερα 17 Μαΐου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Αισθάνεστε εξαντλημένοι από την έντονη και κοπιαστική εβδομάδα που έχετε πίσω σας και χρειάζεστε ξεκούραση και αναδιάταξη των δυνάμεων σας. Φροντίστε να περάσετε χαλαρά και όμορφα την μέρα σας, με άτομα που σας αγαπούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Και σήμερα τα επαγγελματικά σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της μέρας σας. Ίσως χρειαστεί να παλέψετε για τις επιλογές σας και να στηρίξετε το έργο σας… Ώθηση ωστόσο σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων στο επαγγελματικό περιβάλλον θα υπάρξει σήμερα. Είναι πιθανόν επίσης να φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας του τελευταίου διαστήματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βδομάδα ήταν κουραστική και κάπου αισθάνεστε ότι ξεπεράσατε τα όρια των αντοχών σας. Η μέρα όμως προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να βγείτε μπροστά και να λάμψετε. Αρκεί βέβαια να το θέλετε αλλά και να τις διαβλέψετε εγκαίρως. Έχετε ωστόσο το νου σας, γιατί υπάρχει παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας χώρο και χρειάζεται την προσοχή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει την προδιάθεση για έντονο προβληματισμό για την πορεία σας. Ίσως να υπάρξει μια αλλαγή στάσης ή αντιλήψεων σε κάποια σημαντικά θέματα. Είστε κάπως διχασμένοι, με την επαγγελματική και την ερωτική σας ζωή να απαιτούν την ενασχόληση και την προσοχή σας. Θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή…

ΛΕΩΝ

Οι ελπίδες για μια καλύτερη πορεία είναι πολλές σήμερα. Η μέρα χαρακτηρίζεται από μια γενική αισιοδοξία και χαλαρή διάθεση. Το βραδάκι προσφέρεται για χαλάρωση, καλή παρέα και εκτόνωση. Φορτίστε τις μπαταρίες σας και αποστασιοποιηθείτε για λίγο από τα προβλήματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δημιουργική διάθεση σας έντονη! Κάντε όμως μετρημένες κινήσεις και μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα. Παν μέτρο άριστον… Προσοχή στο πορτοφόλι σας, μια και θα είναι η προσφιλή σας διέξοδος για να εκτονωθείτε. Εκείνη την δίαιτα που σκεφτόσασταν πότε λέτε να την ξεκινήσετε; Ίσως ήρθε η κατάλληλη χρονική στιγμή να ανανεωθείτε εξωτερικά.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας προωθούνται! Μην θέτετε όμως στόχους για άμεση απόδοση των προσπαθειών σας, γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους για να δώσουν τους καρπούς τους. Μια μικρή αδράνεια ή η έλλειψη σαφών στόχων στον επαγγελματικό πεδίο ίσως να σας ταλαιπωρήσει. Η μέρα όμως προσφέρεται για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναποδιές και τα εμπόδια δεν σας αφήνουν σε ησυχία κατά την διάρκεια της μέρας. Χαλαρώστε και μην ζορίζετε πράγματα που δεν σας βγαίνουν, γιατί θα τα κάνετε χειρότερα… Θέματα χρημάτων ενδέχεται να σας απασχολήσουν και να σας αγχώσουν. Φανείτε συνετοί στην διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί τα λάθη δεν μένουν ατιμώρητα…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον τομέα της καριέρας σας υπάρχουν χαραμάδες διεξόδου για προβλήματα ή θέματα που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στην προσωπική σας ζωή καλείστε να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ λογικής και συναισθήματος. Δύσκολο για ένα παρορμητικό άτομο, αλλά θα πρέπει να το κάνετε για να μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι καλή η μέρα να θίξετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας! Υπάρχει αρκετή νευρικότητα στον αέρα και μπορεί να αιφνιδιασθείτε από τις αντιδράσεις του συντρόφου σας. Μια κρίση μπορεί να πυροδοτήσει εξελίξεις! Χειριστείτε προσεκτικά τις καταστάσεις που θα προκύψουν για να μην γίνετε έρμαιο των εξελίξεων…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εστιάστε στα επαγγελματικά σας και χειριστείτε τις υποθέσεις σας με προσοχή! Η διάθεση για κατανόηση και υποστήριξη των συνεργατών ή συναδέλφων δεν πρέπει να βλάψει τα δικά σας συμφέροντα. Επικοινωνιακά είστε στα πάνω σας αυτό το διάστημα και οι πρωτότυπες ή πρωτοπόρες ιδέες σας μπορούν να προωθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΙΧΘΕΙΣ

Έχετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε εξελίξεις που θα αναδείξουν την δουλειά σας και θα προωθήσουν σε μελλοντικό χρόνο την καριέρα σας. Βγαίνουν στην επιφάνεια οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες και μπορεί να συνδυαστούν με τα επαγγελματικά σας πλάνα. Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με προσοχή και υπευθυνότητα για να μην εκπλαγείτε…

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being