Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 15 Μαΐου 2019

Τα ζώδια σήμερα 15 Μαΐου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι απαιτητική και οι αντοχές σας είναι πεσμένες. Μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις σήμερα και αφήστε την μέρα να σας δείξει τις προθέσεις της. Ίσως κάποιες προτάσεις που θα σας κάνουν στον επαγγελματικό τομέα να μην είναι τόσο ακίνδυνες ή ασφαλείς όσο φαίνονται. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σας στο προσκήνιο καθώς και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Αφήστε τα ερωτικά κατά μέρος και ασχοληθείτε σοβαρά με την δουλειά σας. Οι φιλοδοξίες σας αναγεννιούνται και οραματίζεστε μελλοντικές επιτυχίες. Σε θέματα καριέρας παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να μελετηθούν με καθαρό μυαλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να σας βγάλουν από τους καθημερινούς ρυθμούς σας και να αναστατώσουν την μέρα σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Βρίσκεστε σε δίλημμα και δεν ξέρετε ποιο δρόμο να επιλέξετε. Η μέρα όμως δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση σας τονώνεται και προδιαγράφονται σοβαρές προοπτικές για επιτυχία κάποιων στόχων σας. Κυνηγήστε τα όνειρα σας και δεν θα χάσετε. Έχετε αυξημένη ενέργεια, αλλά αυτή από μόνη της δεν θα μπορέσει να σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις σας. Προγραμματίστε τις δράσεις σας.

ΛΕΩΝ

Κάποια θέματα θα σας παιδέψουν σήμερα και θα κλιθείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις.  Το ένστικτο σας είναι αυτό που θα σας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Μέσα στην παραζάλη και την υπερβολή, κάποιο σχέδιο σας φαίνεται να αποδίδει και να σας χαρίζει στιγμές επιτυχίας… Χαρείτε το αλλά προσγειωθείτε κιόλας…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Φανείτε πολύ προσεκτικοί σήμερα σε όλα τα θέματα. Υπάρχει ο κίνδυνος να διολισθήσετε στην υπερβολή κατά τη διάρκεια τα μέρας.  Ότι και αν κάνετε θα είναι περισσότερο από όσο θα έπρεπε…

ΖΥΓΟΣ

Οι υπεραισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας είναι αυτή που σας έκανε να φορτωθείτε ένα σωρό υποχρεώσεις, με συνέπεια να μπλοκάρετε. Χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια για να τα βγάλετε πέρα με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις σας. Και αυτό ας γίνει μάθημα για σας, να μην αναλαμβάνετε δηλαδή περισσότερα από αυτά που μπορείτε να βγάλετε πέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετές ανακατατάξεις προβλέπεται να υπάρξουν στο εργασιακό σας περιβάλλον και θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επωφεληθείτε από τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται. Θα βρείτε ένθερμους υποστηρικτές των ενεργειών σας μεταξύ συναδέλφων ή προϊσταμένων, κάτι που θα σας βγάλει από τα διλήμματα και τις αναστολές που σας βασάνιζαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προχωρήστε με νέα ορμή στον επαγγελματικό τομέα.  Προσοχή όμως στην υπερβολική σιγουριά ή στην  υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας. Στον συναισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα απολαύσουν παθιασμένες στιγμές σήμερα! Όσο για τους ελεύθερους, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι τους περιμένει την επόμενη στιγμή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπομονή και η δεκτικότητα σας αποτελούν τα σημαντικότερα εχέγγυα για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης που προκύπτουν, μπορούν να βρουν την λύση τους. Οι διαφορές εξομαλύνονται και η ηρεμία επιστρέφει στην ζωή σας. Επικεντρωθείτε στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων που έχουν καλή τύχη σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως η μέρα να σας κάνει λίγο μελαγχολικούς και ιδιαίτερα ευαίσθητους! Η ζωή όμως είναι εδώ και απαιτεί την ενεργή συμμετοχή σας. Ανασκουμπωθείτε και παλέψτε για τα συμφέροντα σας. Ζητήματα οικογενειακά που σας απασχολούν, απαιτούν την προσοχή και την ενασχόληση σας. Ίσως να έχετε παραμελήσει τον σύντροφό σας τελευταία και να απαιτεί λίγο από τον χρόνο σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάτι που μπορείτε να κάνετε σήμερα, μην το αφήνετε με την γνωστή αναβλητικότητα σας για αύριο. Ίσως να αφήσετε μια σημαντική ευκαιρία να πάει χαμένη. Γίνετε λίγο πιο επικοινωνιακοί με τον περίγυρο σας, κάτι που θα βοηθήσει να αλλάξει το κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον υπέρ σας και να φέρει νέες ευκαιρίες.

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being