Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πέντε ακόμη υποψήφιοι με το συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο»

Πέντε ακόμη υποψήφιοι με το συνδυασμό «Σ...

Ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Θεόδωρο Μπαρή

Πέντε ακόμη δημότες του Δήμου Ερυμάνθου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου, Θεόδωρου Μπαρή και συμμετέχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο».

Άτομα που συμμετέχουν ενεργά στα κοινά, που βιώνουν τις ίδιες αγωνίες με τους συνδημότες τους και που διακρίνονται για την ομαδικότητα, την εργατικότητα και τη διάθεσή τους να προσφέρουν στον τόπο τους, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

 

 

Θεόδωρος Πετρούτσος

Ο Θεόδωρος Πετρούτσος γεννήθηκε στο Σκούρα Τριταίας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ερυμάνθου.

Διονύσιος Γεωργαντόπουλος

Ο Διονύσιος Γεωργαντόπουλος γεννήθηκε στη Χαλανδρίτσα. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ επαγγελματικά ασχολείται στον ιδιωτικό τομέα.

 

Γεωργία Παπαγεωργίου

Η Γεωργία Παπαγεωργίου γεννήθηκε και κατοικεί στον Πλάτανο (Ν. Κομπηγάδι). Είναι σπουδάστρια της Βυζαντινής (Εκκλησιαστικής) Σχολής της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και εκτελεί καθήκοντα ιεροψάλτη σε τρία χωριά του Δήμου: Πλάτανο, Κάλανο, Καλάνιστρα.

Αγαθή Μπαρδάκη

Η Αγαθή Μπαρδάκη είναι κόρη του Βασίλη Μπαρδάκη από το Σκιαδά Τριταίας και της Γιώτας Μπουρή από το Βασιλικό. Είναι Γεωπόνος-Αρχιτέκτονας Τοπίου και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Δήμο Ερυμάνθου.

Ελένη Πατρώνη

Η Ελένη Πατρώνη γεννήθηκε στο Ίσωμα. Εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει σπουδάσει στο ΕΚΠΑ. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης, εν ενεργεία δικηγόρου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις