Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αν Χάθαγουεϊ και Ρέμπελ Γουίλσον γίνονται 2 αξιολάτρευτες απατεώνισσες στο «The Hustle»

Αν Χάθαγουεϊ και Ρέμπελ Γουίλσον γίνοντα...

Το φιλμ θ' αρχίσει να προβάλλεται στην Ελλάδα στις 6 Ιουνίου

Η γλυκιά και κλασάτη Αν Χάθαγουεϊ και η κωμική ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον συνεργάστηκαν στη νέα ταινία με τίτλο «The Hustle – Η Κομπίνα», αναλαμβάνοντας τους ρόλους των Μάικλ Κέιν και Στιβ Μάρτιν, στο θηλυκό ριμέικ του επιτυχημένου «Απατεώνες και Τζέντλεμεν».

Μετά το «Ghostbusters» και το «Ocean's Eight» ακόμα μία ταινία ετοιμάζεται να δώσει ένα θηλυκό «τουίστ» σε μια προϋπάρχουσα ταινία, όπως αναφέρει το flix.gr. Ο λόγος για το «The Hustle», όπου οι δύο γνωστές ηθοποιοί υποδύονται τους χαρακτήρες που είχαν ερμηνεύσει ο Μάικλ Κέιν και ο Στιβ Μάρτιν στο «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» του Φρανκ Οζ το 1988, σε ένα ριμέικ που φιλοδοξεί να αντιστρέψει τους ρόλους.

Στην ταινία του ‘88, δύο πανούργοι κομπιναδόροι αποφασίζουν να ξεκαθαρίσουν μια και καλή τους λογαριασμούς τους στοιχηματίζοντας στο ποιος θα καταφέρει πρώτος να γοητεύσει μια νεαρή Αμερικανίδα κληρονόμο και να της αποσπάσει την περιουσία της.

Αν και η ταινία του Οζ διέθετε ήδη μία απολαυστική ανατροπή στο φινάλε της, το νέο φιλμ επιχειρεί μια πιο ξεκάθαρα φεμινιστική εκδοχή της κλασικής κωμωδίας, με τις δύο πρωταγωνίστριες να ερμηνεύουν δύο χαρισματικές απατεώνισσες. οι οποίες αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τον θανάσιμο ανταγωνισμό τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να πάρουν εκδίκηση από τους διεφθαρμένους άντρες που τις αδίκησαν.

Η ταινία που σκηνοθετεί ο Κρις Άντισον (βετεράνος του «Veep»), όπου παίζουν και οι Alex Sharp και Τιμ Μπλέικ Νέλσον, θα κυκλοφορήσει στις Αμερικανικές αίθουσες στις 10 Μαΐου 2019, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται στις 6 Ιουνίου 2019 σε διανομή από την Tulip Entertainment, με τον ελληνικό τίτλο «Η Κομπίνα».

*Το φιλμ αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture