Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πατρινό Καρναβάλι 2019: Τραγουστή, Μπαϊρακτάρης & Γ. Λογαράς και φέτος στην παρουσίαση της παρέλασης

Πατρινό Καρναβάλι 2019: Τραγουστή, Μπαϊρ...

Για λογαριασμό της live μετάδοσης από την ΕΡΤ την Κυριακή 10/3/2019

Ομάδα που «τραβάει» και είναι επιτυχημένη δεν την αλλάζεις, λένε κι αυτό φαίνεται πως υιοθετούν και για φέτος οι ιθύνοντες της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου «Καρναβάλι Πάτρας». Ο λόγος για τους παρουσιαστές του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 και δη της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης της τελευταίας Κυριακής της αποκριάς 10 Μαρτίου 2019 που θα μεταδοθεί καθιερωμένα, ζωντανά από την ΕΡΤ1, από τις 14.00 το μεσημέρι έως και τις 16.00.

Όπως λοιπόν και πέρυσι, την πολύπειρη πλέον στην παρουσίαση των δρώμενων του θεσμού του Πατρινού Καρναβαλιού και κυρίως της παρέλασης τω αρμάτων του Δήμου και των πληρωμάτων του Κρυμμένου θησαυρού Νατάσα Τραγουστή, η οποία μάλιστα είχε προλάβει τον αξέχαστο παρουσιαστή Άλκη Στέα και ήταν βοηθός συμπαρουσιάστρια του από το γνώριμο σημείο απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, θα πλαισιώσουν  ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μπαϊρακτάρης και ο συμπολίτης ερασιτέχνης ηθοποιός Γιώργος Λογαράς.

Η τριμελής ομάδα είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις κατά την περσινή τηλεοπτική μετάδοση, ένα πρόγραμμα της ΕΡΤ που παρακολούθησαν όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσω της δορυφορικής ΕΡΤ. Έτσι αποφασίστηκε και φέτος οι Τραγουστή, Μπαϊρακτάρης και Λογαράς να δώσουν και να μεταφέρουν μέσω της ΕΡΤ στους τηλεθεατές τον μοναδικό παλμό του Πατρινού καρναβαλιού και μαζί πολύτιμες πληροφορίες γι’ αυτό το απίστευτο καρναβάλι που τόσοι έχουν προσπαθήσει να κοπιάρουν ή να ξεπεράσουν αλλά μάταια…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019