Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με μαραθώνια απολογία του Ευάγγελου Φλωράτου ολοκληρώθηκαν χθες οι ανακρίσεις για την Αχαϊκή

Με μαραθώνια απολογία του Ευάγγελου Φλωρ...

Επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι - "Δεν έχει προκύψει οικονομική ζημιά για την Τράπεζα" αναφέρει ο ίδιος

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας προκειμένου να καταθέσει στην 3η ανακρίτρια Πατρών για την υπόθεση της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας πέρασε χθες ο πρώην πρόεδρος της Τράπεζας και πρώην δήμαρχος Πατρέων Ευάγγελος Φλωράτος.

Έπειτα από απολογία που κράτησε περίπου 6,5 ώρες από τις 9:30 το πρωί μέχρι και τις 3:00 το απόγευμα και μετά το τέλος της ομόφωνα ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την επιβολή της χρηματικής εγγύησης και των περιοριστικών όρων.

Στον κ. Φλωράτο επεβλήθη χρηματική εγγύηση 80.000 ευρώ και περιοριστικά μέτρα απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς και εμφάνιση στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr o πρώην Δήμαρχος Πατρέων και πρόεδρος της Αχαϊκής μιλώντας σε συνεργάτες του εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι δεν έχει προκύψει οικονομική ζημιά για την Τράπεζα και ως εκ τούτου η κατηγορία της απιστίας σε βάρος του δεν έχει βάση.

Η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό μετά από έρευνα του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος η οποίος ζήτησε την άσκηση ποινικών διώξεων για κακουργηματική απιστία σε βάρος της Αχαϊκής Τράπεζας για ζημιά ύψους περίπου 209,5εκ. ευρώ.

Με την μαραθώνια απολογία του Ευάγγελου Φλωράτου έκλεισε χθες ο κύκλος των ανακρίσεων για την υπόθεση της Αχαϊκής Τράπεζας.

 

Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής κατέθεσε η εκκαθαρίστρια εταιρεία της Αχαϊκής τράπεζας

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις