«Ανθίζω» όλη μέρα
Ένα από τα δημοφιλέστερα ρούχα του φετινού θέρους είναι το ανάλαφρο και δροσερό λουλουδένιο φόρεμα που αξιοποιείται εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας. Πολύ θηλυκό αλλά και πρακτικό, αφού ανάλογα με τα αξεσουάρ φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, προτείνεται σε εκδοχές που «χαιδεύουν» το σώμα δίχως να το καταπιέζουν όπως άλλοτε.
Λιγότερο έθνικ αυτή τη σαιζόν, θα λέγαμε πως παραπέμπει περισσότερο σε ειδυλλιακές ευρωπαικές εξοχές, vintage πατρόν και ασιατικό βεστιάριο, παρά σε εξωτικά ταξίδια. Το μακρύ μίντι είναι το μήκος που κυριαρχεί δίχως να αποκλείονται τα μάξι.
DVF

DVF
ERDEM

ERDEM
ATHENA PROKOPIOU

ATHENA PROKOPIOU
GUCCI

GUCCI
Κυκλοφορούν πάρα πολλές εκδοχές που ταιριάζουν στους περισσότερους σωματότυπους. Καταρχήν το διπλωτό και σταυρωτό πατρόν (wrap dress) κάνει θραύση. Μιλάμε για τόσα «κρουαζέ» στην αγορά που δεν έχουμε ξαναδεί. Μαζί τους λανσάρονται και τα φορέματα με κουμπιά που εμπνέονται από πουκάμισα (shirt dress). Διαθέτουν κυρίως απλούς γιακάδες πουκαμίσου, αλλά και δετούς φιόγκους. Διάφορα φουστανάκια με λαιμόκοψη και μανίκια, σαν προέκταση μιας εμπριμέ μεταξωτής μπλούζας ,επίσης θα βρείτε σε πληθώρα στα καταστήματα. Δυναμική είναι και η παρουσία των φορεμάτων που θυμίζουν κινέζικα κιμονό (kimono dress) τα οποία έχουν φαρδιά τετράγωνα μανίκια και φαντάζουν πολύ σοφιστικέ. Μαζί με όλα αυτά παραμένουν τα έξωμα λάτιν με τα βολάν στους ώμους αλλά και τα κοριτσίστικα γκοφρέ ή τα «μπουστάκια».
BROCK COLLECTION

BROCK COLLECTION
ETRO

ETRO
GANNI

GANNI
DOLCE E GABBANA

DOLCE E GABBANA
MSGM

MSGM
EMILIA WICKSTEAD

EMILIA WICKSTEAD
ZIMMERMAN

ZIMMERMAN
GUCCI

GUCCI
ZARA

ZARA
ZARA

ZARA
ZARA

ZARA
H&M

H&M
Διασημότητες που έχουν εξελιχθεί σε style icons έχουν αγαπήσει πολύ την εν λόγω τάση. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ λατρεύει αυτού του είδους τα φορέματα και δεν τα αποχωρίζεται ποτέ. Η Σιένα Μίλερ τα αναδεινεύει μοναδικά ενώ στις καμπάνιες των αμετανόητων εραστών των floral prints, Dolce e Gabbana, η λαίδη Κίτι Σπένσερ τα προμοτάρει υπέροχα ως γνήσιο «english rose». Τα floral dresses συνήθως «κόβουν» ακριβώς στη μέση, αλλά μην διστάσετε να διαλέξετε και ένα ελαφρύ αμπίρ. Eπειδή έχουν επιστρέψει και τα εμπριμέ με τα μικρά νοσταλγικά ανθάκια, θα νιώθετε λες και παίζετε σε ρομαντική ταινία!
DOLCE E GABBANA CAMPAIGN

DOLCE E GABBANA CAMPAIGN
DOLCE E GABBANA CAMPAIGN

DOLCE E GABBANA CAMPAIGN
DOLCE E GABBANA SHOW

DOLCE E GABBANA SHOW
ALEXANDER MC QUEEN

ALEXANDER MC QUEEN
GIGI HADID ΜΕ ALBERTA FERRETTI

GIGI HADID ΜΕ ALBERTA FERRETTI
SIENA MILLER ME THE VAMPIRE'S WIFE

SIENA MILLER ME THE VAMPIRE'S WIFE
SIENA MILLER ME SONIA RYKIEL

SIENA MILLER ME SONIA RYKIEL
SELENA GOMEZ ME GANNI

SELENA GOMEZ ME GANNI
SARAH JESSICA PARKER ME MAJE

SARAH JESSICA PARKER ME MAJE
GWINETH PALTROW ME EMILIA WICKSTEAD

GWINETH PALTROW ME EMILIA WICKSTEAD
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








