Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΑΝΝΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ: ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ (ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ BRIDAL TRENDS

ΑΝΝΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ: ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Hρθε η ώρα του less is more στην εκκλησία;

Το πολύκροτο νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ, όπως όλα δείχνουν, επηρεάζει ήδη τη διεθνή αγορά αποτελώντας το νέο, ισχυρό trend στο γαμήλιο βεστιάριο. Ζητήσαμε την άποψη της γνωστής bridal expert Αννας Μιχαλάκου του ομώνυμου, παραμυθένιου καταστήματος της Ρήγα Φεραίου σχετικά με την επιλογή και την απήχηση του λιτού design στις νύφες, χάρη στον πριγκιπικό γάμο. Αλλωστε,  η εποχή που διανύουμε είναι ασυζητητί αφιερωμένη στις νύφες!

 

 

 

«Η επιρροή του νυφικού της Μαρκλ είναι αδιαμφισβήτητη και η ζήτηση για απλά νυφικά, δίχως διάκοσμο, σε αντίστοιχες γραμμές ήδη ξεκίνησε. Φανταστείτε πως την επόμενη κιόλας μέρα μου ζήτησαν κάτι τέτοιο δυο πελάτισσες και λάβαμε αυτόματα mail από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού για διαθέσιμα μοντέλα νυφικών που μοιάζουν σε αυτό της Μαρκλ. Η Μίντλετον είχε επηρεάσει και εκείνη, αλλά το νυφικό της με τη δαντέλα ήδη προυπήρχε στο προσκήνιο, δεν έκανε δηλαδή τη μεγάλη στυλιστική διαφορά» μας εξήγησε η Αννα Μιχαλάκου.

«Θα έλεγα πως ήταν ένα φόρεμα δίχως πρωτοτυπία και χωρίς τίποτα ιδιαίτερο σχεδιαστικά. Όμως αυτό το ολόσκετο σε τέτοια τελετή ήταν πρωτόφαντο και εξέφραζε ένα μήνυμα. Κατά τη δική μου γνώμη αυτή η λιτότητα διέθετε μια δική της χάρη, έχουν κουράσει όλα αυτά τα κεντήματα, οι διαφάνειες, τα έξωμα και οι sexy επιλογές από τις σημερινές νύφες. Ετσι, η βασική μου ένσταση είναι κυρίως στην εφαρμογή. Το κρουστό αυτό μεταξωτό ύφασμα ήταν προφανώς λάθος και δεν αγκάλιαζε σωστά το σώμα, δεν κολάκευε η ραφή και η συμπεριφορά αυτού του υλικού. Διάβασα πως από μέσα, κοντά στο κάτω άνοιγμα είχε «φύλλα» οργάντζας», το οποίο εκεί λειτούργησε. Αυτό που ξεχώρισε ήταν τελικά το πέπλο με τα συμβολικά λουλούδια, που ήταν πολύ μακρύ και αέρινο ακολουθώντας όμως και αυτό την εικόνα της απλότητας και καθόλου της βασιλικής μεγαλοπρέπειας» επισημαίνει η κ. Μιχαλάκου.

 

Πάντως η ίδια ως ειδικός στα νυφικά θα επιθυμούσε τα νέα κορίτσια να αντιληφθούν κάποτε πως αρμόζει να είναι πιο αξιοπρεπείς στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους μέσα σε έναν ιερό ναό. Υπάρχουν άλλες περιστάσεις να επιδείξουν το κορμί τους και την αισθησιακή τους πλευρά, δεν χρειάζεται να το κάνουν όταν ντυθούν νύφες. Οι σικ επιλογές και η αποφυγή της «φορτωμένης», τολμηρής και κραυγαλέας εικόνας διαχρονικά δικαιώνονται.

ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

 

Όπως μάθαμε,τα τελευταία χρόνια επικρατεί η τάση του νυφικού φορέματος και όχι τόσο του επιβλητικού νυφικού. Η Αννα Μιχαλάκου αναφέρει: «Το σύνδρομο της πριγκίπισσας ξεθώριασε και δεν το ζητάει πλέον η πλειοψηφία. Θέλουν μια πιο ανάλαφρη νεανική παρουσία στο γαμήλιο μυστήριο. Βέβαια αυτό ταιριάζει στις λεπτές και λεπτοκαμωμένες κοπέλες, αφού δεν υπάρχουν ενισχύσεις και η ραφή είναι απλή. Εχουμε πολλά τέτοια φορέματα σε μικρά νούμερα. Αυτά είναι και πρακτικά, όταν ο γάμος συνδυάζεται με βάπτιση και η γυναίκα δεν θέλει να είναι δυσκίνητη. Εάν χρειαστεί πάντως υπάρχουν και πιο ιδιαίτερα μοντέλα που «στήνουν» το σώμα. Εμείς έχουμε τα πάντα, για κάθε σωματότυπο, φυσιογνωμία και προσωπικότητα. Πρέπει να πω πως τα νυφικά τις τελευταίες σαιζόν έχουν πολύ τούλι σε όλα τα είδη (θα το δείτε και με πουά ή λεπτές δαντέλες) και γενικά «παίζει» πολύ η διαφάνεια. Εγώ πάντα από την πλευρά μου συστήνω στη μελλόνυμφη να δει τί της πηγαίνει καλύτερα πέρα από τη μόδα και να αποφύγει τις υπερβολές και τις υπερπαραγωγές. Μακάρι να ήταν όλες οι νύφες φυσικές και όχι αγνώριστες όταν παντρεύονται. Η φρεσκάδα της νεότητας είναι που μετράει. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από τα μαλλιά και το μακιγιάζ ακόμα και από το δείπνο, το πάρτι ή τη δεξίωση. Και βέβαια δεν χρειάζεται τίποτα παράταιρο με το κλίμα της εποχή μας, δηλαδή τη γενική διάθεση σε καιρούς κρίσης».

(Ακολουθούν φωτογραφίες με προτεινόμενα σχέδια νυφικών του καταστήματος)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View