Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΑΘΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΤΟ VEUVE CLICQUOT POLO CLASSIC ΜΕ STYLE ICON ΤΗ ΣΙΕΝΑ ΜΙΛΕΡ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΑΘΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αγαπημένο summer dress code

«Ανοιξε» η παραδοσιακή polo season στο εξωτερικό και στο 11ο Veuve Clicquot Polo Classic στο ηλιόλουστο Liberty State Park του Τζέρσει παρέλασαν κομψές διασημότητες με επικεφαλής τις πάντα trendy σταρ Σιένα Μίλερ και Πενέλοπε Κρουζ με ανάλαφρα καλοκαιρινά φορέματα.

 

 

Με αφορμή τον αγώνα των ομάδων Veuve Cliquot και Liberty Comets και με τα φλας να εστιάζουν στον φημισμένο κούκλο παίκτη Nacho Figueras, το red carpet έκανε ταχύτατα το γύρω του κόσμου. Eιδικά η Σιένα Μίλερ ήταν το απόλυτο πρότυπο- fashion icon του θέρους με μίνι λευκό φορεματάκι Valentino, από «κοφτό» ύφασμα. Ανύπαρκτο μακιγιάζ, γυαλιά «πεταλούδα», ψάθινο καλάθι και χαμηλά πέδιλα σε nude τόνο συμπλήρωναν την υπέροχη παρουσία της. H Πενέλοπε Κρουζ που χαρακτηρίστηκε από τα media «σπανιόλα σειρήνα» φορούσε ένα φόρεμα Zac Posen σε μεσογειακή γραμμή και παπούτσια Louboutin.

Βέβαια, και άλλοι celebrities ανταποκρίθηκαν: οι ηθοποιοί Φρίντα Πίντο, Σαμ Ρόκγουελ, Τζέισον Μπιγκς, ο σχεδιαστής Τζέισον Βου, τα μοντέλα Κοκό Ροσά, Σην ο Πρι και ο ωραίος ηθοποιός –τραγουδιστής Ντάρεν Κρις ήταν εκεί απολαμβάνοντας βέβαια άφθονη σαμπάνια Veuve Clicquot.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View