Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΛΟΤΣΑΡΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΥ ΠΛΕΟΝ «ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ. ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΒΡΑΔΙΑ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΛΟΤΣΑΡΗ ΣΤΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μεγάλο ρεύμα κόσμου με "ψυχή" τη Μαρία Μανουσάκη

Θεαματικός συνωστισμός στο «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» του γυναικείου αθλητικού σωματείου «Καλλιπάτειρα» το περασμένο σαββατόβραδο στο Ρίο, καθώς όπως φάνηκε η παρέα των μελών, των φίλων και των υποστηρικτών διευρύνθηκε κατά πολύ! Συμπολίτες από τον επιστημονικό και τον επιχειρηματικό κόσμο, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών αλλά και άλλων φιλανθρωπικών φορέων (Φλόγα, Inner Wheel, Σορροπτιμίστριες) έσμιξαν στη σάλα του W, για να σταθούν δίπλα στην πρόεδρο της «Καλλιπάτειρας» Κατερίνα Παναγοπούλου και στη συντονίστρια του πατρινού παραρτήματος Μαρία Μανουσάκη-Μαλλιώρη. Η κ. Παναγοπούλου, στο επίκεντρο της προσοχής, πολύ φιλική και απλή, συνοδευόταν από την προκάτοχό της Αγάπη Βαρδινογιάννη και πλαισιώθηκε στην κοπή της πίτας από όλες τις Καλλιπάτειρες της Πάτρας καθώς και της Κρήτης. Η πάντα εντυπωσιακή πατρινή σοουγούμαν Νίνα Λοτσάρη ήταν η γκεστ σταρ της βραδιάς.

Η συνεχής βροχόπτωση δεν πτόησε τους πολυπληθείς καλεσμένους. Απαντες δοκίμασαν τοπικά πιάτα και διασκέδασαν ως τις 2 το πρωί για να ενισχυθεί το ΚΕΔΜΟΠ- Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή». Στις ροτόντες υπήρχαν λουλούδια, καρναβαλικά αξεσουάρ, βασιλόπιτα και αργότερα προσφέρθηκαν σοκολάτες και σαπουνάκια. Η Μαρία Μανουσάκη ευχαρίστησε τον κόσμο, τους χορηγούς και τα ΜΜΕ, αναφέρθηκε στο ΚΕΔΜΟΠ και προλόγισε την Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία με τη σειρά της υπογράμμισε την εξάπλωση της Καλλιπάτειρας με νέες έδρες στην ελληνική επικράτεια. Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με όλες τις κυρίες του σωματείου συγκεντρωμένες στη σκηνή να ξεσηκώνουν τα φλας. Αν και δεν είχε ανακοινωθεί, απονεμήθηκαν και διακρίσεις: στον Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, καθηγητή αιματολογίας και διευθυντή του ΚΕΔΜΟΠ στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στη Μένη Μαλλιώρη καθηγήτρια ψυχιατρικής τ. ευρωβουλευτή και πρώην πρόεδρο ΟΚΑΝΑ και στον πλαστικό χειρουργό Ευθύμιο Χονδραλή. Η Νίνα Λοτσάρη με στράπλες «γοργονέ» τουαλέτα Paris Valtadoros δέσποσε λίγο μετά στο stage, ερμηνεύοντας με πάθος αγαπημένα διεθνή και ελληνικά τραγούδια,  πλησιάζοντας ξεχωριστά κάθε τραπέζι και μιλώντας εγκάρδια για τις οικοδέσποινες. Στο φινάλε του προγράμματός της, πολλοί χόρεψαν με dj υπόκρουση -μάλιστα η Κατερίνα Παναγοπούλου δεν είπε όχι σε ελληνικό παραδοσιακό χορό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η λαμπερή πρόεδρος της Καλλιπάτειρας με τις διεθνείς δάφνες, προέλκυσε πολύ κόσμο για χειραψίες και φωτογραφίες και ήταν πάρα πολύ δεκτική και κεφάτη. Περιζήτητες στο φακό και η Αγάπη Βαρδινογιάννη με τη Νίνα Λοτσάρη, ενώ τα βλέμματα τράβηξε και η αγέραστη Ρία Πρίνου των ονομαστών ινστιτούτων αισθητικής που χαιρέτησε γλυκά πολύ κόσμο φορώντας ολόχρυσο φόρεμα. Τα στιγμιότυπα της βραδιάς είναι πλούσια και φροντίσαμε για μια αντιπροσωπευτική γεύση.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΑΥΣΤΑ ΦΡΑΝΤΖΗ

*Το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» στήριξαν ως μεγάλοι χορηγοί: Loux, Kreosys, Παναχαική Συμμαχία, W Events, ο πλαστικός χειρουργός Ευθύμιος Χονδραλής και το Φαρμακείο Απόστολος Τέκος. Η εκδήλωση υλοποιήθηκε  με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαίας και το μενού επιμελήθηκε το Φασόλοι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View