Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αντίστροφη μέτρηση για Τζιμπούρ

Αντίστροφη μέτρηση για Τζιμπούρ

Σε λίγες μόλις ώρες θα έχει το διακίωμα να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους

Παραδοσιακά άπαντες τέτοια μέρα, μετρούν ώρες. Το ίδιο θα κάνουν και στην ΑΕΚ. Το ίδιο θα κάνει και ο Τζιμπούρ. Μόνο που η αντίστροφη μέτρηση για την ΑΕΚ και τον Αλγερινό επιθετικό, δεν αφορά μόνο την έλευση του νέου χρόνου.

Έχει να κάνει με την αλλαγή δεδομένων στην μεταξύ τους συνεργασία. Σε μερικές ώρες ο νόμος θα δίνει το δικαίωμα στον Τζιμπούρ όχι μόνο να διαπραγματευτεί αλλά και να συμφωνήσει με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, μιας και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι(τυπικά τον Αύγουστο). Επομένως αν δεν επικυρωθεί μέσα στην μέρα με υπογραφές, η συμφωνία(η οποία ανακοινώθηκε επισήμως στις αρχές Σεπτέμβρη) για ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ μέχρι το 2013, τότε προφανώς και τίθεται εν αμφιβόλω. Και αυτό διότι πλέον ο Τζιμπούρ θα μπορεί, χωρίς καμία δέσμευση, να διαπραγματευτεί και να πετύχει καλύτερους όρους, σε πρόταση άλλης ομάδας.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ακόμα και τις προηγούμενες μέρες επέμεναν πως το ζήτημα της υπογραφής νέου συμβολαίου με τον Αλγερινό επιθετικό θα κλείσει θετικά. Και αισιοδοξούν πως μέσα στην μέρα μπορεί και να τελειώσει το θέμα. Άλλωστε έχουν διαμηνύσει στον παίκτη, πως τον περιμένουν σήμερα για να υπογράψουν το νέο συμβόλαιο. Από την άλλη μεριά ο Τζιμπούρ δεν λέει τίποτα και σε κανέναν. Ούτε για τις προθέσεις του, ούτε καν για τις απαιτήσεις του. Έχουν κυκλοφορήσει ένα σωρό σενάρια.

Από την απαίτηση του Τζιμπούρ να πάρει όσα χρήματα πήρε και ο Σκόκο, μέχρι και την ύπαρξη ομάδας η οποία του έχει προτείνει βασιλικό συμβόλαιο αλλά μόνο ως ελεύθερο.
Όπως και να έχει, η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την υπόθεση. Αν ο Αλγερινός επιθετικός δεν σφραγίσει με υπογραφές ούτε και σήμερα την συμφωνία του Σεπτέμβρη, τότε το μέλλον του στην ΑΕΚ είναι μάλλον αβέβαιο. Βεβαίως ο χαρακτήρας του Τζιμπούρ είναι τέτοιος, που ουδείς μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις του.

Σε συνάρτηση το θέμα Μπλάνκο

Η ίδια αντίστροφη μέτρηση, ισχύει και για την περίπτωση του Ισμαέλ Μπλάνκο. Και ο Αργεντινός σε λίγες ώρες θα είναι νομικά ελεύθερος να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα. Ωστόσο η περίπτωση του Μπλάνκο είναι διαφορετική. Και βρίσκεται σε απόλυτη συνάρτηση με το θέμα Τζιμπούρ. Αν ο Αλγερινός επιθετικός δεν υπογράψει σήμερα, τότε είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να βελτιώσει άμεσα την προσφορά της στον Αργεντινό. Πάντως σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν εκτιμούν πως έχουν τόσο μεγάλη πίεση χρόνου για την υπόθεση Μπλάνκο. Ο παίκτης του έχει…ρίξει τόσες πολλές φορές το… μπαλάκι όσον αφορά το ζήτημα της παραμονής του, που απολύτως λογικά πλέον θεωρούν πως η υπόθεση είναι στα χέρια τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports