Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΜΕ "ΤΟ ΔΙΧΤΥ" ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ EVENT ΣΤΙΣ 18/12, ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΟ 2017 Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΑΤΡΑΣ

ΜΕ "ΤΟ ΔΙΧΤΥ" ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ EVEN...

Ψαρεύοντας στη Νότια Κορέα

Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 η αίθουσα 4 στα Odeon Entertainment γέμισε από σινεφίλ που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τις προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας. Προβλήθηκε μία ενδιαφέρουσα αν και εξαιρετικά βίαιη ταινία στο τελευταίο μέρος της, με τίτλο «Η Οργή ενός υπομονετικού ανθρώπου» σε σκηνοθεσία του Ραούλ Αρεβάλο από την Μαδρίτη που καθήλωσε το κοινό.

Για την προσεχή Δευτέρα 18/12 που θα είναι και η τελευταία προβολή πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Λέσχη και η πρόεδρος της Ελένη Δάσιου έχουν προγραμματίσει την προβολή ενός εξαιρετικού, όπως λέγεται φιλμ σε σκηνοθεσία του Κιμ Κιμ Ντουκ, με τίτλο «Το Δίχτυ», με ήρωα έναν Βορειοκορεάτη ψαρά που η βάρκα του παρασύρεται στα νερά της Νότιας Κορέας.

Πέρα όμως από τις 3 προβολές της ταινίας στις 18.00, στις 20.15 και στις 22.30 η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας έχει ετοιμάσει και μία έκπληξη για τους φίλους της. Θα κάνει μία μικρή γιορτή στο φουαγιέ των Odeon Veso Mare από τις 8 έως τις 11 το βράδυ όπου όσοι προσέλθουν και αναμένεται να είναι πολλοί, μ’ ένα ποτήρι κρασί θα ευχηθούν, θα μιλήσουν και θα ανταλλάξουν ευχές για το 2018. Τη γιορτή θα πλαισιώσει η Ορχήστρα Παραδοσιακής μουσικής της Φιλαρμονικής Εταιρείας Ωδείο Πατρών με γιορτινές μελωδίες, μουσικές και κάλαντα. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η Οινοποιία Παρπαρούση και η Patras Catering.

Εκ των Χορηγών επικοινωνίας των προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης είναι και το thebest.gr.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture