Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι κλέφτες μετάνιωσαν και επέστρεψαν τις ρόδες που πήραν από το αυτοκίνητο του παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

Οι κλέφτες μετάνιωσαν και επέστρεψαν τις...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το μήνυμα μέσω facebook

Πριν λίγες μέρες ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης έπεσε θύμα κλοπής. Επιτήδειοι, μπήκαν στην πυλωτή της πολυκατοικίας που μένει και έκλεψαν τις ρόδες του αυτοκινήτου του.

Μάλιστα είχε γράψει στο facebook:

“Κάθε είδους κλοπή δεν είναι αποδεκτή από το νόμο και την κοινωνία γ ευνόητους λόγους. Έχω την αίσθηση όμως πως κλέβοντας τις ρόδες από κάποιον που δεν μπορεί να μετακινηθεί με άλλο τρόπο είναι λίγο πιο κακό. Να μην τους τύχει ποτέ..να τους τύχει μόνο να βάλουν λίγο μυαλό και να τις φέρουν πίσω».

Φαίνεται πως όσα είπε έκαναν τους ληστές να αισθανθούν άσχημα για την πράξη τους με αποτέλεσμα να επιστρέψουν τις κλεμμένες ρόδες.

«Καμιά φορά η ανάγκη σε ωθεί σε πράξεις που δεν θέλεις να κάνεις. Θα ακουγόταν περίεργο να πω ´ευχαριστώ´ αλλά αυτή τη φορά το φιλότιμο νίκησε και οι ρόδες επέστρεψαν!

Οφείλω να ευχαριστήσω όμως τον Κώστα Αξούριστο για τις ζάντες που έστειλε από το κατάστημα του (Λιοσίων 194,Αθήνα) δωρεάν μέχρι να επιστραφούν οι δικές μου και το συνεργείο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Μιχ.Ψελλου 6,Θες/κη) για βοήθεια στην τοποθέτηση. Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς που δείξατε άμεσα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

Υ.Γ. Είθε εκείνοι που το έκαναν μην γίνουν ποτέ ξανά θύματα οποιασδήποτε ανάγκης για να προβούν σε ανάλογες ενέργειες» έγραψε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις