Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Απριλίου

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Απριλίου

Οι προβλέψεις του διημέρου

Κριός

Επικοινωνιακά ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη στο ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων το Σάββατο να δίνει ευκαιρίες για συναντήσεις, βόλτες, ταξιδάκια και πολλή κουβεντούλα. Το βράδυ όμως προσέξτε κάποια σκληρά λόγια και εμπόδια στην επικοινωνία. Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στο “σπιτικό” ζώδιο του Καρκίνου, κι έτσι θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι.

Ταύρος

Ήρεμα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, ενώ το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία για ωραία ψώνια αλλά και για να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη φύση, τη μουσική. Το βράδυ προσέξτε κάποιες οικονομικές ή ερωτικές πιέσεις κι εμπόδια. Η Κυριακή θα είναι ζωηρή κι επικοινωνιακή, με πιθανές βόλτες, συναντήσεις και ταξιδάκια. Διάβασμα, γράψιμο.

Δίδυμοι

Το ζώδιό σας διατρέχει το Σάββατο η Σελήνη, κι έτσι το Σαββατοκύριακο ξεκινά δραστήρια και με εξωστρέφεια. Ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Παίρνετε κάποιες πρωτοβουλίες. Το βράδυ είναι πιθανές δύστροπες ή απορριπτικές συμπεριφορές. Η Κυριακή θα είναι ήρεμη, με ευκαιρία να απολαύσετε τις αισθήσεις, τη φύση, το καλό φαγητό.

Καρκίνος

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά ήσυχα, με μεγαλύτερη ανάγκη για φυγή, χαλάρωση και περισσότερο ύπνο. Κάνετε και κάποιους απολογισμούς, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο. Κριτικές συμπεριφορές το βράδυ. Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και θα είναι μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, ενώ παίρνετε και κάποιες πρωτοβουλίες ή αποφάσεις.

Λέων

Αφιερωμένο στους φίλους σας το Σάββατο, με τη Σελήνη να τονίζει τον ανάλογο οίκο, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας, να δικτυωθείτε, ακόμα και μέσα απ’ το ίντερνετ, και να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες. Εμπόδια σε ερωτικά, διασκέδαση και φιλίες το βράδυ. Η Κυριακή θα είναι χαλαρή, με φυγή απ’ τις πιέσεις.

Παρθένος

Πιθανές διάφορες υποχρεώσεις το Σάββατο, ενώ ειδικά το βράδυ με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου η ψυχολογία σας φαίνεται πιεσμένη. Μια μέρα που θα φανείτε περισσότερο δημοσίως. Ευκαιρία όμως να οργανωθείτε. Η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη στους φίλους και σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες, αλλά και στη δικτύωση και στο σερφάρισμα στο ίντερνετ.

Ζυγός

Ευκαιρία για εκδρομές και περιπέτειες δίνει το Σάββατο, μια μέρα με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας και άνεσης. Καλή μέρα επίσης για μελέτη και συγγραφή. Το βράδυ όμως προσοχή σε σκληρά λόγια και φανατισμό. Η Κυριακή είναι πιθανό να έχει διάφορες υποχρεώσεις, όμως είναι καλή μέρα για να οργανώσετε τη ζωή σας.

Σκορπιός

Με λίγη εσωστρέφεια ξεκινά το Σαββατοκύριακο, ενώ το Σάββατο δεν λείπουν κάποιες ψυχολογικές καθάρσεις ή και ίντριγκες. Το βράδυ είναι πιθανές οικονομικές κι ερωτικές πιέσεις. Η Κυριακή όμως θα είναι πιο ανέμελη και αισιόδοξη, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για περιπέτειες και ταξίδια. Ευκαιρία όμως και για μελέτη κι ενασχόληση με πολιτική και φιλοσοφία.

Τοξότης

Κοινωνικά ξεκινά το Σαββατοκύριακο, και το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις και γνωριμίες. Το βράδυ όμως, με τη σκληρή αντίθεση Σελήνης-Κρόνου προσέξτε τις δύστροπες και απορριπτικές συμπεριφορές, ενώ ίσως προκύψουν και κάποιες υποχρεώσεις. Η Κυριακή αναμένεται πιο εσωστρεφής, ενώ είναι πιθανό να σας απασχολήσουν ορισμένα οικονομικά θέματα.

Αιγόκερως

Παραγωγικά ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες, του νοικοκυριού σας ή άλλες. Ενασχόληση με υγεία και διατροφή. Το βράδυ προσοχή σε κριτικές. Η Κυριακή αναμένεται κοινωνική και πιο αρμονική, με ευκαιρίες για συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ εστιάζεστε περισσότερο στις σχέσεις.

Υδροχόος

Ανέμελα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με ευκαιρίες για παιχνίδι, σπορ, ωραίες δραστηριότητες, εκδρομές, αλλά και για διασκέδαση και φλερτ – ερωτικό το Σάββατο. Το βράδυ όμως προσέξτε δύστροπες συμπεριφορές σε φιλίες κι ερωτικά. Τη Κυριακή είναι πιθανό να σας βγει μανία τακτοποίησης και καθαριότητας, ενώ εστιάζεστε και σε θέματα διατροφής και υγείας.

Ιχθύες

Έμφαση στο σπίτι δίνει η Σελήνη το Σάββατο, κι έτσι θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο σας, με τους δικούς σας, ίσως και με θέματα ακινήτων. Πιο συναισθηματική μέρα, ενώ το βράδυ με τη σκληρή αντίθεση Σελήνης-Κρόνου ίσως νιώσετε λίγο άβολα. Η Κυριακή όμως θα είναι ανέμελη και αρκετά ερωτική, με ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι.

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being