Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

150.000 ΘΕΑΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΘΕΡΙΔΗ "ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ" - ΠΑΙΖΕΤΑΙ 4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

 150.000 ΘΕΑΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ...

Μια ελληνική επιτυχία, προγραμματίστηκε και ειδική προβολή με Μαρκουλάκη

Το φιλμ «Τέλειοι Ξένοι», νέα σκηνοθετική προσπάθεια του Θοδωρή Αθερίδη, συνεχίζει την επιτυχημένη προβολή του και στην Πάτρα, στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε με τα σχόλια των σινεφίλ να είναι ιδιαίτερα θετικά.

Στο μεταξύ μία προβολή-έκπληξη της ταινίας μόνο για λίγους τυχερούς καλεσμένους έχει προγραμματιστεί να γίνει την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017. Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου από την εταιρεία διανομής Odeon, 150.000 θεατές μέχρι στιγμής έχουν γίνει μάρτυρες στα… μυστικά των «Τέλειων Ξένων». Η ταινία του Θοδωρή Αθερίδη που αγαπήθηκε κι εξακολουθεί να αγαπιέται από το κινηματογραφόφιλο κοινό, συνεχίζει ακάθεκτη την επιτυχημένη διαδρομή της στην μεγάλη οθόνη.

Κάτι διαφορετικό ετοιμάζεται όμως από τον σκηνοθέτη και το καστ της ταινίας, αποκλειστικά για λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου στις 19.30 στο Odeon Starcity (στη Λ. Συγγρού 111 – Ν. Κόσμος, στην Αθήνα), κάποιοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε αποκλειστική προβολή την ταινία «Τέλειοι Ξένοι». Μάλιστα μετά το τέλος της προβολής θα ακολουθήσει ένα special event με τους ηθοποιούς της ταινίας και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη σε ρόλο έκπληξη!

Λίγοι θα είναι αυτοί που θα παρευρεθούν στην συγκεκριμένη προβολή, πολλά όμως τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν για μία ακόμη φορά.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Είδαμε την ταινία "Τέλειοι Ξένοι" μαζί με Καρύδη- Αθερίδη- Πρεμιέρα παρουσία των ηθοποιών- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture