Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Είδαμε την ταινία "Τέλειοι Ξένοι" μαζί με Καρύδη- Αθερίδη- Πρεμιέρα παρουσία των ηθοποιών- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Είδαμε την ταινία "Τέλειοι Ξ...

Απάντησαν σε ερωτήσεις και φωτογραφήθηκαν με το κοινό τους

Επίσημη πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ  στην Veso Mare η ταινία «Τέλειοι ξένοι». Δυο εκ των πρωταγωνιστών, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, βρέθηκαν στην Πάτρα παρακολούθησαν την ταινία μαζί με το κοινό ενώ συζήτησαν μαζί του.

Απάντησαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Στις 20:00 οι δυο ηθοποιοί εμφανίστηκαν στην κινηματογραφική αίθουσα και χαιρέτησαν το κοινό που περίμενε με ανυπομονησία να τους συναντήσει και να δει την ταινία.

Εξέφρασαν την χαρά τους για την επίσκεψη στην πόλη και στην συνέχεια ενημέρωσαν ότι θα παραμείνουν στην αίθουσα έτσι ώστε μετά την προβολή να συζητήσουν με το κοινό.

"Αυτό που θα ακολουθήσει λέγεται Q &A (Questions and Answers). Είναι κάτι που γίνεται στην Αμερική και μου πρότεινε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να το κάνουμε. Μπορεί να είναι δέκα χρόνια μικρότερος αλλά με βοηθάει" ανέφερε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Πρόκειται για μια διασκευή Ιταλικής ταινίας  που είναι στην ουσία κοινωνική σάτιρα για όσα ζούμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια.

"Οι αντιδράσεις του κόσμου στην ταινία Πανελλαδικά είναι πανομοιότυπες. Αυτό σημαίνει ότι κάτι κάναμε καλά" σχολίασαν μετά την προβολή της ταινίας οι δυο ηθοποιοί.

Ο Θοδωρής Αθερίδης που ανέλαβε την διασκευή και την σκηνοθεσία της ταινίας μίλησε για το πώς προέκυψε αυτό.

"Αν και όταν μου πρότειναν να κάνω την διασκευή σκεφτόμουν να πω όχι, καθώς που αρέσει ξεκινάω από το μηδέν, όταν είδα την ταινία ζήλεψα τόσο πολύ που δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι που βρισκόταν μπροστά μου. Μια ταινία που αφορά όσους έχουν κινητό.  Μια ιστορία δηλαδή που αφορά όλο τον κόσμο.

Ήταν ένα ευφυέστατο σενάριο το οποίο αποφάσισα να φέρω στα ελληνικά δεδομένα.

Έδωσα έμφαση στο κωμικό στοιχείο γιατί για τους Έλληνες το γέλιο είναι πιο οικείος δρόμος . Στο μοντάζ κάναμε την ταινία πιο αγωνιώδη. Η Ιταλική είναι πιο «φλατ»".

 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει μια αναφορά στις δυσκολίες που υπήρχαν έτσι ώστε να γυριστεί μια τέτοια ταινία.

"Το πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει το ελληνικό σινεμά είναι το οικονομικό. Δεν υπάρχουν χρηματοδότες . Ότι γίνεται είναι από την αγάπη για ο αντικείμενο" ανέφερε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Η συζήτηση με το κοινό κράτησε αρκετή ώρα εν΄πω δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θέλησαν να συγχαρούν τους ηθοποιούς από κοντά.

Χωρίς αμφιβολία, το κοινό επεφύλασσε θερμή υποδοχή και όπως σήλωσαν Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης έζησαν στην Πάτρα μια από τις πιο όμορφες πρεμιέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight