Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης του cd “Πάμε Ξανά” του Πατρινού ερμηνευτή Δημήτρη Δημόπουλου

Με επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης του c...

Η εκδήλωση που περιελάμβανε και απονομή πλατινένιου δίσκου στον Δ. Δημόπουλο, έγινε την Κυριακή το απόγευμα

Μία ξεχωριστή μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 μετά τις 19.00 το απόγευμα, στην αίθουσα – πολυχώρο «Αίγλη» στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

Η εκδήλωση περιελάμβανε την επίσημη παρουσίαση του cd του ταλαντούχου Πατρινού τραγουδιστή Δημήτρη Δημόπουλου με τίτλο «Πάμε Ξανά».

Παράλληλα έγινε και η απονομή του «πλατινένιου» δίσκου καθώς το cd κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 16.000 αντίτυπα.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο δημιουργός των τραγουδιών, ο γνωστός Πατρινός Μαέστρος Θοδωρής Γεωργόπουλος, ο οποίος με την ορχήστρα του «Εν Χορδώ» συνόδευσε τον Δημήτρη Δημόπουλο, σε χαρακτηριστικά τραγούδια αυτού του cd.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την δισκογραφική εταιρεία «Melon music», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Δημόπουλος μαζί και με την επίσης Πατρινή ερμηνεύτρια Διονυσία Καρόκη είχαν πάρει μέρος στις δύο επιτυχημένες συναυλίες της ορχήστρας «Εν Χορδώ» του Θοδωρή Γεωργόπουλου με τον σπουδαίο λαικό ερμηνευτή Φίλιππο Νικολάου που είχαν γίνει στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο μέσα στο 2015.

Ο Πατρινός μαέστρος Θοδωρής Γεωργόπουλος.

Ο Πατρινός μαέστρος Θοδωρής Γεωργόπουλος.

Ο Πατρινός μαέστρος Θοδωρής Γεωργόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture