Στα 100 μέτρα ύπτιο
Ολοκληρώθηκαν χθες οι αγώνες στην Νίκαια της Γαλλίας για το μίτινγκ "Golden Tour", με την παρουσία της Νόρας Δράκου να είναι ιδιαίτερα καλή, όπως και των υπολοίπων αθλητών και αθλητριών της ελληνικής αποστολής.
Συγκεκριμένα, στους τελικούς στο κολυμβητήριο «Jean Bouin» , ξεχώρισε το χρυσό μετάλλιο του Δημήτρη Δημητρίου στα 400μ. ελεύθερο, με χρόνο 3.53.51, ενώ η Πατρινή κολυμβήτρια Νόρα Δράκου ήρθε 2η στα 100μ. ύπτιο με χρόνο 1.02.07.
Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης κατετάγη 5ος στα 100μ. πρόσθιο με επίδοση 1.03.67.
Στα 200μ. μικτή ατομική ο Ανδρέας Βαζαίος κατέλαβε την 2η θέση με χρόνο 2.01.54 και στα 200μ. ύπτιο είχαμε την παρουσία του Απόστολου Χρήστου, που κατετάγη 2ος με 2.00.95.
Τέλος, η Νόρα Δράκου συμμετείχε και στα 50μ. ελεύθερο, πραγματοποιώντας επίδοση 25.42, ενώ ο Νίκος Σοφιανίδης στα 200μ. ύπτιο κατέλαβε την 4η θέση με 2.04.09.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










