Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χωρίς τον τελάλη βγήκε το μουσικό άρμα το πρωί της Παρασκευής στην Πάτρα - Το απόγευμα βγήκε κανονικά

Χωρίς τον τελάλη βγήκε το μουσικό άρμα τ...

Στον Βήμα fm μίλησε ο Ν. Χρυσοβιτσάνος προβάλλοντας και στην Αθήνα την έναρξη του φετινού Πατρινού καρναβαλιού

Το μουσικό καρναβαλικό άρμα με τον τελάλη που φέτος είναι ο Πατρινός ηθοποιός Δημήτρης Χουρδούμης ως γνωστό βγήκε για 1η φορά το πρωί και το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου 2016, προαναγγέλλοντας την τελετή έναρξης του Πατρινού καρναβαλιού 2016 αυτό το Σάββατο στις 21.00 στην πλατεία Γεωργίου και φυσικά καλώντας τον κόσμο να έρθει να διασκεδάσει.

Εντύπωση ωστόσο προξένησε σε πολλούς το γεγονός πως την Παρασκευή 22/1 στην πρωινή βόλτα του μουσικού άρματος του τελάλη, δεν υπήρχε στο άρμα ο ίδιος ο τελάλης αυτοπροσώπως ενώ το γνωστό «ακούσατε ακούσατε Άγγλοι, Πορτογάλοι, άνιθος, σπανάκι, ρύζι και το καρναβάλι αρχίζει», το…ακούσαμε μαγνητοφωνημένο από τα ηχεία του άρματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, τη 2η μέρα, μετά την Πέμπτη που πρωτοβγήκε στους δρόμους της Πάτρας ο τελάλης με το χαρμόσυνο και κεφάτο μήνυμα της έναρξης της αποκριάς, ήταν προγραμματισμένο να έβγαινε μόνο το μουσικό άρμα.

Πάντως ως thebest.gr εντοπίσαμε το άρμα του Τελάλη στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής 22/1, επί της οδού Αγίου Ανδρέου, με τον ίδιο τον Τελάλη - Δημήτρη Χουρδούμη επάνω και μάλιστα με πλήρη και ιδιαίτερα φροντισμένη την καρναβαλική του αμφίεση ως αρλεκίνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου «Καρναβάλι Πάτρας» έτρεχαν τελευταία στιγμή να φτιάξουν μία υποτυπώδη καρναβαλική αμφίεση για τον Τελάλη μιας και δεν στάθηκε δυνατό να βρεθεί το κοστούμι που είχε χρησιμοποιηθεί άλλες χρονιές.

Εν τέλει σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, κλήθηκε η Ντούλη Δημητροπούλου, η οποία και είναι χρόνια καρναβαλίστρια και μέλος της φετινής γνωμοδοτικής επιτροπής του Πατρινού καρναβαλιού να δώσει τη λύση. Γι' αυτό τον λόγο είδαμε τον Τελάλη με κάπως πρόχειρη αμφίεση στο "ντεμπούτο" του την Πέμπτη το πρωί ενώ το βράδυ της Παρασκευής, η εικόνα ήταν πολύ καλύτερη!

Στο μεταξύ ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκος Χρυσοβιτσάνος μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκπομπή της Αφροδίτης Γραμμέλη και του Κοσμά Βίδου στον Bήμα fm όπου και αναφέρθηκε στην τελετή έναρξης του Σαββάτου στην πλατεία Γεωργίου Α’ όπου θα λάβουν μέρος 105 καλλιτέχνες με επικεφαλής τον Νίκο Τουλιάτο και το σύνολο κρουστών Ηχόδραση.

Ακόμα ούτε λίγο ούτε πολύ επανέλαβε πως τα οικονομικά της Κοινωφελούς είναι σε κακή κατάσταση, αποκάλυψε πως στο Καρναβαλικό συνεργείο συζητούν την κατασκευή ενός σατιρικού άρματος για το επίκαιρο θέμα του ασφαλιστικού (με πρωταγωνιστή τον υπουργό εργασίας κ. Κατρούγκαλο) ενώ σε άλλο σημείο είπε πως το Πατρινό καρναβάλι συνολικά κοστίζει 1 εκατομμύριο εκατό χιλιάδες ευρώ (μάλιστα είπε κατά λάθος στην αρχή δραχμές).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture