Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Συνεχίζεται κι αυτό το Σάββατο το πρόγραμμα "Τα Παιδία Παίζει & Μαθαίνει"

Πάτρα - Συνεχίζεται κι αυτό το Σάββατο τ...

Με μία νέα ενότητα σχετικά με τις Τέχνες, την Ιστορία τους και την Τέχνη της ζωγραφικής

Συνεχίζονται κι αυτό το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, από τις 11.30 π.μ.έως τη 1.30 μ.μ. στο «Οροπαίδιο», οι Παιδικές Δράσεις δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ηλικίας 4-12 ετών "Τα Παιδία Παίζει & Μαθαίνει", με μια νέα ενότητα σχετικά με τις Τέχνες, την Ιστορία τους και ειδικότερα με την Τέχνη της ζωγραφικής.

Η θεματική αυτή Ενότητα έχει ως τίτλο "Εξερευνώντας σπουδαίους ζωγράφους" και αυτό το Σάββατο ο Ζωγράφος τον οποίο θα ανακαλύψουμε είναι ο Βίνσεντ βαν Γκογκ.

Σκοπός του εργαστηρίου αυτού  είναι να βοηθήσει τα παιδιά να γνωρίσουν διάσημους ζωγράφους της ιστορίας της τέχνης, να εξοικειωθούν με την τέχνη και κυρίως να εκφραστούν μέσα από αυτή. Αυτό το Σάββατο θα γνωρίσουμε λοιπόν τον σπουδαίο Ολλανδό Ζωγράφο Βίνσεντ βαν Γκογκ. θα μιλήσουμε για τη ζωή του, θα παρατηρήσουμε τα έργα του και τον τρόπο που ζωγράφιζε. Ποιό ήταν το αγαπημένο του χρώμα; Γιατί το δωμάτιό του έγινε διάσημο; Τι μαγικό συμβαίνει στην «έναστρη νύχτα»;

Παράλληλα με αφορμή όλα όσα θα δούμε θα δημιουργήσουμε τα δικά μας έργα τέχνης με χρώματα και πολλή φαντασία!

Οι Παιδικές δράσεις για παιδιά 4 - 12 ετών "Τα  Παιδία Παίζει & Μαθαίνει"  πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 11.30 - 1.30  το πρωί στο ΟροΠαίδιο Κανακάρη 101Β (στη στοά απέναντι από την Α΄ ΔΟΥ).

Στο Πρόγραμμα παρέχεται Έκπτωση για Μηνιαία & Τρίμηνη συνδρομή ενώ υπάρχουν Ειδικές τιμές για αδέρφια.

Κρατήσεις- Εγγραφές στο τηλέφωνο 6906212743 & στο e-mail: [email protected]  καθώς και στο ΟροΠαίδιο τις μέρες και ώρες των εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture