Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έναρξη μαθημάτων χορού για το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου

Έναρξη μαθημάτων χορού για το Χορευτικό ...

Καθημερινά οι εγγραφές 7-9 το απόγευμα

Έναρξη μαθημάτων χορού για το Χορευτικό Εργαστήρι από σήμερα Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, μετά από τρεις μήνες γεμάτους με παραστάσεις και εκδηλώσεις. Τα μαθήματα χορού θα διεξάγονται καθημερινά για όλα τα τμήματα που λειτουργούν στο σύλλογο. στα παιδικά και εφηβικά τμήματα θα διδάσκουν οι ειδικευμένοι στον παραδοσιακό χορό καθηγητές φυσικής αγωγής Μαρία Ζουροπούλου, Κώστας Σουλτανάς και Ασημάκης Τσουρέκης, ενώ στα τμήματα ενηλίκων και παραστάσεων θα διδάσκουν οι τρεις προαναφερθέντες δάσκαλοι χορού και επιπλέον ο επίσης ειδικευμένος στους παραδοσιακούς χορούς καθηγητής φυσικής Γιώργος Σιακκής.

Οι εγγραφές, για τους παλιούς αλλά και τους ενδιαφερόμενους νέους χορευτές και χορεύτριες όλων των ηλικιών, θα συνεχιστούν για μία ακόμα εβδομάδα, καθημερινά 7-9 το απόγευμα, στην αίθουσα του Χορευτικού Εργαστηρίου, Ανδρέου Λόντου 49 (τηλ. 2691020041).

Πριν από λίγες μέρες δύο από τους δασκάλους χορού παραβρέθηκαν σε σεμινάριο παραδοσιακών χορών που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, συνεχίζοντας έτσι την πολυεπίπεδη δραστηριότητα του συλλόγου και πραγματοποιώντας μια σειρά επαφών και άνοιγμα σε νέες συνεργασίες, με συλλόγους από άλλες περιοχές αλλά και ανθρώπους του χορού, της μουσικής και του παραδοσιακού πολιτισμού γενικότερα.

 

Δημήτρης Ζωιτσούδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture