Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Μάγεψαν" Κουφός και Καλάθης στη νίκη του Μέμφις επί του Χιούστον

"Μάγεψαν" Κουφός και Καλάθης σ...

Μέτρια βραδιά για Αντετοκούνμπο

Ελληνικό «χρώμα» είχε η δεύτερη διαδοχική νίκη των Γκρίζλις επί του Χιούστον, αυτή τη φορά στο Μέμφις, με 99-81. Με τον Μαρκ Γκασόλ να χρεώνεται νωρίς με φάουλ, ο Κώστας Κουφός έμεινε για σχεδόν 24 λεπτά στο παρκέ και πέτυχε 14 πόντους με 7/8 σουτ, μάζεψε 7 ριμπάουντ και έκανε 3 μπλοκ, παίζοντας παράλληλα αποτελεσματική άμυνα στον Ντουάιτ Χάουαρντ. Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Νικ Καλάθη, ο οποίος πέτυχε 11 πόντους (4/8δ., 1/2τρ.) και έκανε 3 κλεψίματα σε περίπου 20 λεπτά, βοηθώντας κι αυτός την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Ο Μάικ Κόνλεϊ είχε 17π. και ο Ζακ Ράντολφ 15π. και 17ρ. για τους Γκρίζλις, ενώ πρώτος σκόρερ των Ρόκετς ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν με 16π.

Αντίθετα με τους Κουφό και Καλάθη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μέτρια βραδιά στην εντός έδρας ήττα του Μιλγουόκι με 112-87 από την Ατλάντα. Ο Ελληνας φόργουορντ τελείωσε το ματς με 5π. (2/4δ., 0/2τρ., 1/2β.) και 4 λάθη σε 25 λεπτά, σε ένα ματς όπου οι Μπακς δεν προέβαλαν ιδιαίτερη αντίσταση στους ελλιπέστατους Χοκς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports