Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μελίνα Κανά έρχονται παρέα για ένα μοναδικό μουσικό live στην Πάτρα

Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μελίνα Κανά έρχο...

Το ερχόμενο Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Δύο από τις πιο σημαντικές Ελληνίδες τραγουδίστριες της γενιάς τους, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Κανά, το φετινό χειμώνα, βρίσκονται πάλι μαζί και ξανασυνεργάζονται μετά από 15 χρόνια, έχοντας ετοιμάσει μία μουσική παράσταση με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια «πειράζοντάς» τα με άποψη και αισθητική.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου που στην σχεδόν 25χρονη καριέρα της έχει ερμηνεύσει υπέροχα τραγούδια και η Μελίνα Κανά που πρωτοκαθιερώθηκε πριν από 21 χρόνια με το «Θα βάλω τα μεταξωτά» του Σωκράτη Μάλαμα, θα εμφανιστούν το προσεχές Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 μετά τις 21.00 live στην Πάτρα, σε κεντρικό πολιτιστικό πολυχώρο.

Τραγούδια των σημαντικότερων τραγουδοποιών και συνθετών, τραγούδια που αγάπησαν αλλά δεν δισκογράφησαν ποτέ, τραγούδια κρυμμένα αλλά και αγαπημένα τους από τα παλιά, περιλαμβάνονται κατά κύριο λόγο στο πρόγραμμα τους.

Τραγούδια της Σμύρνης, ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια της παράδοσης που παρουσιάζονται με μία υπέροχη εξαμελή μπάντα που πειραματίζεται συνεχώς με νέους ήχους και τρόπους τα τελευταία 3 χρόνια!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View