Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το θερινό "Χάραμα" γιορτάζει φέτος 15 χρόνια λειτουργίας

Το θερινό "Χάραμα" γιορτάζει φ...

Χαρίζει ατελείωτες βραδιές κεφιού

Κάθε βράδυ εκτός Δευτέρας στο ΘΕΡΙΝΟ ΧΑΡΑΜΑ της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών, που γιορτάζει φέτος τα 15 χρόνια λειτουργίας του, η γνωστή ερμηνεύτρια Κωνσταντίνα με την ιδιαίτερη φωνή της χαρίζει στο κοινό του ΧΑΡΑΜΑΤΟΣ τις γνωστές επιτυχίες της και γνωρίζει ιδιαίτερη ανταπόκριση εισπράττοντας αυθόρμητο χειροκρότημα. Τραγούδια όπως τα: "Αυτό το βράδυ", "Τριαντάφυλλο", "Κάιρο" καθώς και τα ντουέτα της με τον Γ. Πλούταρχο "Τι μπήκε ανάμεσά μας" και τον Βασίλη Καρά "Δηλητήριο" κ.α. δημιουργούν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα κεφιού.

Ο Άκης Δείξιμος μετά τις δικές του επιτυχίες "Ιωάννα", "Αγάπη μου και μένα" και επιλεγμένα λαϊκά τραγούδια της εποχής απογειώνει το κέφι ανεβάζοντας τους ρυθμούς του κεφιού. Ο Σπύρος Πανταζόπουλος δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι ένας τραγουδιστής με μια σπάνια "καθαρά" λαϊκή φων.

Σ'αυτό το πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης η Ελευθερία Ελευθερίου που διακρίθηκε ιδιαίτερα στο X-FACTOR 2, η Μαρία Εγγλέζου, ο Γιάννης Πλασκασοβίτης και ο Νίκος Σταμούλος με τις κιθάρες τους και ροκ άποψη. Τις ενορχηστρώσεις και την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Johny Ανδριόπουλος. Το πρόγραμμα αρχίζει κάθε βράδυ στις 11:30.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture