Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηγουμενίτσα: Ιερόδουλες στο λιμάνι μεροκάματο με νταλικέρηδες!

Ηγουμενίτσα: Ιερόδουλες στο λιμάνι μεροκ...

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη

Ιερόδουλες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας βγάζουν μεροκάματο με νταλικέρηδες, σύμφωνα τουλάχιστον με καταγγελία αναγνώστη στο katoci.com.

Δεν πρόκειται για ντόπιες γυναίκες, αφού ο αναγνώστης τις χαρακτηρίζει της... γύρας. Δεν γνωρίζουμε την έκταση του προβλήματος, ωστόσο μπορούμε να υποψιαστούμε ότι η οικονομική κρίση οδηγεί σε τέτοιους είδους "δραστηριότητες".

Γράφει ο αναγνώστης: "Επαρχιακή πόλη και μάλιστα κακό αντίγραφο μεγαλούπολης είναι με όλα τα αρνητικά που φέρνει ένα λιμάνι η Ηγουμενίτσα. Καταστρέψανε το περιβάλλον, τις όμορφες παραλίες μέσα και έξω από την πόλη. Άναρχη δόμηση στο όνομα συμφερόντων. Ένα έγκλημα ανεπανόρθωτο. Τόσες παράκτιες επαρχιακές πόλεις χωρίς την φυσική ομορφιά της Ηγουμενίτσας είναι σήμερα σε πολύ καλύτερη κατάσταση και με καλό τουρισμό τα τελευταία χρόνια. Η Ηγουμενίτσα έχει νταλίκες, Τούρκους να ξαπλώνουν στα πάρκα, να τρώνε καρπούζια και να παρατάνε τα σκουπίδια παντού. Λαθρομετανάστες κάθε απόχρωσης. Ιερόδουλες "της γύρας", να περιμένουν στο τελωνείο τους νταλικέρηδες για το "μεροκάματο". (Βλέπετε οι νταλίκες έχουν και κρεβάτια...). Αυτή δεν είναι ανάπτυξη. "Έδιωξαν" την θάλασσα, για να πετάξουν οι εταιρίες τα μπάζα στα Πλατάνια και χάθηκε ανεπανόρθωτα ένα ονειρεμένο μέρος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις