Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέος Διοικητής στην Ασφάλεια Αιγίου ο Αιγιαλέας Βασίλης Ροδόπουλος

Νέος Διοικητής στην Ασφάλεια Αιγίου ο Αι...

Ανέλαβε καθήκοντα

Καθήκοντα διοικητή της Ασφάλειας Αιγίου, ανέλαβε εδώ και λίγες μέρες, ο Αστυνόμος Β' Βασίλης Ροδόπουλος.

Ο κ. Ροδόπουλος, με καταγωγή από τη Βιλιβίνα Καλαβρύτων από την πλευρά του πατέρα του (η μητέρα του είναι από την Φωκίδα), γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Βιλιβινιώτικα Ροδιάς. Είναι έγγαμος και η σύζυγος του είναι από το Αίγιο. Πριν τοποθετηθεί στην Ασφάλεια Αιγίου υπηρετούσε για επτά χρόνια, στην Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) στην Αθήνα.

Σε μια εποχή όπου - και στην περιοχή της Αιγιάλειας - τα κρούσματα εγκληματικότητας έχουν αυξηθεί και συνεχίζουν να αυξάνονται σε επικίνδυνο βαθμό, ο ρόλος του νέου 31χρονου διοικητή θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος, πόσο μάλιστα όταν βρίσκει μπροστά του και μια σειρά προβλημάτων, όπως ελλείψεις σε προσωπικό, σε οχήματα αλλά και σε καύσιμα.

Μέσω του www.aigialeianews.gr, o νέος διοικητής, που έχει έρθει στο Αίγιο «γεμάτος» όρεξη για αποτελεσματική δουλειά, στέλνει το δικό του μήνυμα στους πολίτες της Αιγιάλειας, τονίζοντας ότι στόχος του είναι να δοθεί ένα αίσθημα ασφάλειας: «Όσο περνά από το χέρι μου αλλά και από το χέρι του προσωπικού που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αιγίου, θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο δυνατόν για να δώσουμε στους πολίτες της περιοχής ένα αίσθημα ασφάλειας και να νιώσουν ότι το κράτος είναι δίπλα τους. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ελλείψεις. Ο κ. Διευθυντής, με τον οποίο συνεργαζόμαστε, προσπαθεί να βρει λύσεις για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Προσπαθούμε με αυτά τα μέσα που διαθέτουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη αστυνόμευση».

Δημήτρης Ζωιτσούδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις