Οι "κοκκινόμαυροι" θα δώσουν τρία παιχνίδια στο Βελιγράδι
Το ιστορικό ταξίδι στην Σερβία έχει ξεκινήσει για την Παναχαϊκή, η οποία θα δώσει τρία φιλικά στο Βελιγράδι, ξεκινώντας από αύριο μέχρι την Κυριακή.
Ο Άρης Αγγελόπουλος, ο Χάρης Μπουρδανιώτης και ο Ανδρέας Φαλιέρος, ετοιμάστηκαν για το μεγάλο ραντεβού των "ροσονέρι" με την Παρτιζάν, την Ζελέζνιτσαρ και την Μλάντι Ράντνικ, στα πιο σημαντικά ματς στην ιστορία της ομάδας.
Στην αποστολή της "βασίλισσας" συμπεριλαμβάνονται οι: Ν. Ρουμελιώτης, Π. Ρουμελιώτης, Μ. Ρουμελιώτης, Αγγελόπουλος, Ντονάς, Πεφάνης, Βλαχοστάθης, Μούρτζης, Χρηστιάς, Διονυσόπουλος, Γεωργακόπουλος, Βανταράκης και Μαυραγάνης.
Στην Πάτρα έμειναν οι Καραμπέρης, Παυλόπουλος και ο Αχιλλεόπουλος, που υπέστη λουμπάγκο στις τελευταίες προπονήσεις και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Βελιγράδι.
* Μαζί με την Αχαϊκή αποστολή, στην Σερβία θα βρεθεί και ο κ. Δημήτρης Δημητρακόπουλος, πρώην μάνατζερ των Εθνικών ομάδων.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










