Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Tελείωσαν τους Ορφανό, Αποσκίτη και Κοντάκο στο ΝΟΠ

Tελείωσαν τους Ορφανό, Αποσκίτη και Κοντ...

Οι "δαίμονες" θα ρίξουν το βάρος τους στις εγκαταστάσεις και όχι στην ανδρική ομάδα

Παρελθόν αποτελούν από το ΝΟΠ οι Ορφανός, Αποσκίτης και Κοντάκος στους οποίους η οικονομική πρόταση που τους είχε γίνει και είχε συμφωνηθεί δεν ισχύει πλέον και αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας.

Σχετική είναι η τοποθέτηση, εκ μέρους της διοίκησης, του γενικού γραμματέα Ντίνου Γεωργαρά στην εφημερίδα "Πελοπόννησος": "Ο ΝΟΠ δεν είναι εκτός της κοινωνίας, υφίσταται όπως όλοι, τις συνέπειες της κρίσης, όπου τα πάντα συμπιέζονται προς τα κάτω. Πέρυσι τη βγάλαμε με δανεικά, με τον ιδρώτα των παικτών που στην ουσία, κάνοντας πίσω στις απαιτήσεις τους, μας διευκόλυναν.

Όμως αυτό δεν γίνεται να συνεχιστεί, να εκτεθούμε και φέτος. Δεν γίνεται, ας μου επιτραπεί η φράση, να "ξεφτιλιστούμε" και πάλι. Δυστυχώς δεν θα μπορούσαμε να τους πληρώσουμε για τη νέα χρονιά.

Ο ΝΟΠ τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να κρατήσει δύο καρπούζια. Επιλέξαμε να στραφούμε διαφορετικά και να δώσουμε βάρος στις εγκαταστάσεις. Θα ήταν εύκολο, πιστέψτε με, να βρεθεί ένας και να δώσει πενήντα - εκατό χιλιάρικα και να βγει η χρονιά. Ε και; Του χρόνου ποιος θα τα δώσει;

Ο ΝΟΠ πρέπει να εξυγιανθεί. Δυστυχώς είναι σκληρό αυτό που έγινε με τους παίκτες, είναι άδικο, πρώτος εγώ το παραδέχομαι. Είναι όμως δίκαιο και το καλύτερο για τον ΝΟΠ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports