Το δεύτερο 24ωρο που διοργάνωσε το BMWbikers στις 22 και 23/9, στάθηκε αφορμή γιά μια καλή προπόνηση μακράς οδήγησης σε άσφαλτο για τον Σταύρο (pirate) και τον Θανάσης (Jefe).
Η διαδρομή ήταν όλη σε επαρχιακούς δρόμους, αρκετά στριφτερούς, σε βουνά και κάμπους, και τα 965 χιλιόμετρα καλύφτηκαν σε δύο ημέρες. Οι καιρικές συνθήκες ιδανικές και την πρώτη μέρα, από την Λαμία έφτασαν στο Ταίναρο, ενώ την δεύτερη ανηφόρισαν μέσα από τα βουνά της Πελοποννήσου και ο τερματισμός μας βρήκε στο Γαλαξίδι.
Ήταν μία καλή ευκαιρία για να συγχρονιστούν στον δρόμο. Οδήγηση σε διαφορετικές συνθήκες, συγχρονισμός και δοκιμή της ενδοσυνεννόησης (BMW), φωτογραφίες σε κίνηση και στάση, βιντεοσκόπηση με τις κάμερες στο κράνος, αλλά και πάνω στην μοτοσυκλέτα, κλπ.
Σε λίγες μέρες φεύγουν οι μοτό για Μπουένος Άιρες και ήταν η τελευταία τους προπόνηση πριν το ταξίδι. Όλα πήγαν τέλεια και απλώς περιμένουν πότε θα τις οδηγήσουν επί Αργεντίνικου εδάφους πλέον!


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










