Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Δευτεραθλητής στην Α2 Εθνική χαντμπολ ο Πήγασος Αιγίου

Δευτεραθλητής στην Α2 Εθνική χαντμπολ ο ...

Ολοκλήρωσε με νίκη τις φετινές του υποχρέωσεις κόντρα στην Αναγέννηση Βύρωνα

Στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας χάντμπολ των Ανδρών, μία «νεοφώτιστη» ομάδα ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα παραδοσιακές δυνάμεις τού αθλήματος. Μία ομάδα (με όλη τη σημασία της λέξης) χωρίς ιδιαίτερους πόρους, η οποία όμως, με το μεράκι των αθλητών, των παραγόντων και των υποστηρικτών της, κατάφερε όχι μόνο να σταθεί με αξιοπρέπεια στην Α2, αλλά να τερματίσει στην τιμητική 2η θέση και να διαφημίσει την πόλη και το άθλημα μέσα από τα αποτελέσματα και τις εξαιρετικές εμφανίσεις της.

Αυτή η ομάδα ήταν ο φετινός Πήγασος Αιγίου, που στήθηκε για… χάρη του γιορτή στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης από δεκάδες φιλάθλους, στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σαιζόν με αντίπαλο την Αναγέννηση Βύρωνα. Η αθηναϊκή ομάδα, όσο κι αν προσπάθησε, δεν κατέστη δυνατό να χαλάσει αυτή τη γιορτή, υποκύπτοντας έστω και δύσκολα με 21-20 στις… ορέξεις των δευτεραθλητών της κατηγορίας.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημα, ίσως και λόγω της ευφορίας που διακατείχε τους παίκτες της αιγιώτικης ομάδας, η οποία και οδήγησε σε κάποια χαλαρότητα, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος. Με ένα ξέσπασμα όμως στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, ο Πήγασος πήρε το ροζ φύλλο και ολοκλήρωσε τη χρονιά με μία ακόμη νίκη, ακριβώς όπως την ξεκίνησε κόντρα στην Ακαδημία της Πάτρας.

Οι «μικροί» των ακαδημιών έκλεψαν την παράσταση!
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το πανηγυρικό κλίμα που επικράτησε σε όλη τη διάρκειά του, ενώ οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν στο ημίχρονο και τα παιδιά των Ακαδημιών του συλλόγου, δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και στα μικρά τμήματα.

Αυτά τα παιδιά άλλωστε θα στελεχώσουν στο άμεσο μέλλον την μεγάλη ομάδα και όλοι ελπίζουν πως θα την οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Αναστασέλος 2, Σαντιμπαντάκης, Γκιώνης 3, Γιαννόπουλος, Αλεξόπουλος 3, Αλυγιζάκης 4, Δημητρουλόπουλος 3, Παπαδόπουλος 1, Αυλωνίτης 1, Πετρόπουλος 2, Γιούπης 1, Πολυδώρου 1, Βαγενάς, Δημόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters