Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ντέρμπι για τον Πήγασο κόντρα στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας

Ντέρμπι για τον Πήγασο κόντρα στον Ιωνικ...

Η 12η αγωνιστική της Α2 χαντμπολ ανδρών

Με τη διεξαγωγή των αγώνων της 12ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το Σάββατο, το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, είναι αναμφίβολα, αυτό ανάμεσα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και τον Πήγασο Αιγίου, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Ο Πήγασος μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα «ψάχνει» ένα ακόμη μεγάλο «διπλό» απέναντι σε ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στο χώρο τού χάντμπολ και μπορεί να τα καταφέρει.

Με "οδηγό" τη μεγάλη νίκη στο παιχνίδι τού πρώτου γύρου, όταν είχαν συντρίψει τους αντιπάλους τους με 30-22, οι παίκτες τού Τάκη Καρακίτσου δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και με όπλο για μία ακόμη φορά την άμυνά τους, αισιοδοξούν ότι θα βγουν νικητές και από αυτό το ντέρμπι.

Το ματς θα διεξαχθεί στο  κλειστό τού Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, ενώ αναμένεται να το παρακολουθήσουν και περίπου 20 Αιγιώτες, οι οποίοι ακολουθούν πιστά την ομάδα στους εκτός έδρας αγώνες της.

Νωρίτερα (16.00) ο πρωτοπόρος Ποσειδώνας Λουτρακίου θα υποδεχθεί τις Ελπίδες Πάτρας, στις 17.30 θα παίξουν Ακαδημία των Σπορ - Αναγέννηση Βύρωνα και θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις: Κορωπί - Νέα Ιωνία (18.00), Παράδεισος Αμαρουσίου - Πανιώνιος (21.00).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters