Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Κορυφαίος αλλά και πιο ακριβοπληρωμένος ο Μέσι

Κορυφαίος αλλά και πιο ακριβοπληρωμένος ο Μέσι

Η λίστα με τους πλουσιότερους ποδοσφαιρστές στο κόσμο

Ο Λιονέλ Μέσι, εκτός από καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, παραμένει και ο πιο ακριβοπληρωμένος, ενώ ο Ζοζέ Μουρίνιο οδηγεί την… κούρσα στους προπονητές. Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» την τελευταία τριετία, κερδίζει 33 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό που αφορά το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» και τα έσοδα από διαφημιστικές συμφωνίες και χορηγούς.

Αίσθηση προκαλεί η παρουσία του Ντέιβιντ Μπέκαμ στη δεύτερη θέση. Παρά τα 37 του χρόνια, ο σπουδαίος 'Αγγλος άσος του παρελθόντος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βγάζει το... παντεσπάνι του στις ΗΠΑ με τους Λος 'Αντζελες Γκάλαξι, κερδίζει 31,5 εκατ. ευρώ, αφήνοντας στην τρίτη θέση το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, με έσοδα 29,2 εκατ. ευρώ.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Σάμουελ Ετό της Ανζί με κέρδη 23,3 εκατ. ευρώ, ενώ η πέμπτη θέση πηγαίνει σε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και συγκεκριμένα στον Γουέιν Ρούνεϊ, το ετήσιο εισόδημα του οποίου υπολογίζεται σε 20,7 εκατ. ευρώ.

Την πλουσιότερη δεκάδα συμπληρώνουν οι Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι - 18,8 εκατ. ευρώ), Γιάγια Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι - 17,6), Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι - 16,7), Κακά (Ρεάλ - 15,5) και Φίλιπ Λαμ (Μπάγερν Μονάχου - 14,3 εκατ.).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters