Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πήρε το ντέρμπι ο Πήγασος Αιγίου από τις Ελπίδες

Πήρε το ντέρμπι ο Πήγασος Αιγίου από τις Ελπίδες

Καραβέλας: Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και χρειάζεται δουλειά, καθώς και να είμαστε όπως είμαστε μία γροθιά και ενωμένοι"

Δεν συνέχισαν τις καλές τελευταίες εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα οι Ελπίδες Πάτρας, οι οποίες ηττήθηκαν με 24-20 στο ντέρμπι με τον Πήγασο Αιγίου εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής χάντμπολ των ανδρών.

Η πατρινή ομάδα δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στη δυσκολία της αναμέτρησης, καθώς και με το γεγονός ότι παρασύρθηκαν από τις καταστάσεις όπως είχαν επισημάνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έφεραν και την ήττα της ομάδας.

"Τέτοια ιδιαίτερα παιχνίδια για να τα κερδίσεις πρέπει να έχεις απόλυτη συγκέντρωση, να μην επηρεάζεσαι από τις διάφορες καταστάσεις που παρουσιάζονται μέσα στο παιχνίδι και να πολεμήσεις με όλες σου τις δυνάμεις και εμείς δεν τα καταφέραμε" τόνισε ο Ανδρέας Καραβέλας.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το ότι χρειάζεται πλήρη αμυντική και επιθετική ομαδικότητα για να αντεπεξέλθει στις διάφορες περίεργες καταστάσεις που παρουσιάζονται στον αγωνιστικό χώρο έκανε το έργο της πατρινής ομάδας ακόμη πιο δύσκολο.


Επίσης ο έμπειρος κόουτς συμπλήρωσε: "Περίμενα πιο πολλά από τους έμπειρους παίκτες μου , οι οποίοι προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι πάνω τους χωρίς σωστές επιλογές. Η ζωή συνεχίζεται πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να διαχειριστούμε σωστά αυτή την ήττα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και χρειάζεται δουλειά, καθώς και να είμαστε όπως είμαστε μία γροθιά και ενωμένοι" ήταν τα λόγια του Ανδρέα Καραβέλα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός που ήταν σε πολύ καλή μέρα ήταν το πίβοτ ο Μ. Μάρκοβιτς, ο οποίος έδωσε πραγματικές μάχες έξω και μέσα από τα έξι μέτρα.

Τα 10λεπτα: 4-2, 7-4,10-8 (ημ.),11-12, 17-14, 24-20.

EΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ (Α. Καραβέλας): Βλαχογιώργος, Μανιουδάκης, Μυρουγιάννης, Πολίτης 1, Δελδήμος, ΘΕοδωρόπουλος 6, Σπανός, Μανουσέλης 4, Σταθόπουλος, Χρονόπουλος, Μήλας 1, Ράφτης, Μάρκοβιτς 8.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters