Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 16 Δεκεμβρίου

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 16 Δεκεμβρίου

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 16 Δεκεμβρίου και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις  7, 16, ή 25  οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 16. (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 7, 16,  ή 25 οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 16. (7 , 16, 25 ).
Αναζητάς βάθος και νόημα σε όλα όσα κάνεις. Είσαι αναλυτικός από τη φύση σου και χρειάζεσαι περισσότερο  για να πάρεις μια απόφαση. Διεξοδικός, σχολαστικός, και μοναχικός, έχεις ανάγκη να βρίσκεσαι σε φυσικό περιβάλλον για ανανέωση. Η μοναξιά και η σιωπή είναι το περιβάλλον που προτιμάς.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Μπορεί να αντιμετωπίσεις απρόσμενα (ή τραυματικά) γεγονότα που στην πραγματικότητα σε καλούν να αφυπνιστείς και να δεις τη ζωή πιο έντιμα. Θέλεις να έχεις ανεξαρτησία και χρειάζεσαι χρόνο για να ξεκουράζεσαι και να διαλογίζεσαι. Ίσως έχεις ασυνήθιστο ενδιαφέρον για τεχνικά, επιστημονικά, μεταφυσικά, ή πνευματικά θέματα. Μπορεί να είσαι τελειομανής και οι άλλοι να σε θεωρούν ασυνήθιστο ή διαφορετικό άνθρωπο.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι  το 2011 για όσους έχουν γενέθλια στις  16 Δεκεμβρίου)

Χρονιά της προσωπικής μεταβατικής περιόδου. Εποχή αλλαγής. (αλλαγή στη νοοτροπία, στη δουλειά, στην κατοικία ,στην κατεύθυνση). Τα ταξίδια είναι θετικά αυτή τη χρονιά και μπορεί να κάνεις πολλά. Έτος για να ρισκάρεις. Χρησιμοποίησε τη χρονιά αυτή ,για να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Περισσσότερο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά, είναι η κατάλληλη εποχή για να μετακομίσεις ,να αλλάξεις δουλειά ή καριέρα, ή ακόμη να δοκιμάσεις μη συμβατικά πράγματα που δεν είχες κάνει ποτέ ως τώρα.

Είναι καιρός να ακολουθήσεις την περιέργειά σου, λαμβάνοντας υπόψιν σου ότι, αν δεν αφιερώσεις χρόνο φέτος για να ερευνήσεις καινούργια πράγματα που σε ενδιαφέρουν, θα περάσουν άλλα 9 χρόνια μέχρι να αφιερώσεις έναν ολόκληρο χρόνο σε αυτή την ενέργεια. Μπορεί να αρχίσει άσχημα, αλλά γενικά τελειώνει καλά, κι όσο χειρότερη η αρχή, τόσο καλύτερο το τέλος. Το προσωπικό σου έτος φέτος, φέρνει συχνά μια ριζική αλλαγή του πεπρωμένου. Είναι μία αλλαγή που έρχεται απρόοπτη και απρόσκλητη, τόσο που μπορεί να καταπλήξει με τον ξαφνικό της χαρακτήρα. Μην κάνεις μακροχρόνια σχέδια. Μπορεί να τα δεις να ανατρέπονται.

Το σεξ απήλ σου θα είναι δυνατότερο, και θα έχεις ευκαιρίες να βρεις αισθηματικές περιπέτειες αν το θέλεις. Θα τελειώσουν με κάπως θυελλώδη τρόπο, ή απρόοπτα. Προσοχή στις αισθηματικές υποθέσεις. Εύκολα μπορεί να φτάσουν σε κρίση ή να γίνουν αφορμή για καυγάδες και διχόνοιες. Αν μπορέσεις να αποφύγεις τον οριστικό χωρισμό, η συμφιλίωση θα έρθει την επόμενη χρονιά.

Διατήρησε την σωστή σου κρίση, πέρα από κάθε απρόοπτο ενδεχόμενο. Εκμεταλλεύσου  την επιθυμία σου για νεωτερισμούς, ώστε να κάνεις έγκαιρα τις ευνοϊκές αλλαγές. Μην αφήνεις την ανυπομονησία να σε κυριεύει και μην ενεργείς απερίσκεπτα.       

Ο  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Δεκεμβρίου για όσους έχουν γενέθλια στις  16 Δεκεμβρίου)

Δεν αφήνει περιθώρια για ανοησίες. Είναι καιρός να πάρεις τα ηνία της ζωής σου και να την οδηγήσεις με σιγουριά και δύναμη, εκεί που θέλεις.

Σε αυτό το σημείο, είσαι βέβαιος για την κατεύθυνσή σου και θέλεις να πάρεις τον έλεγχο, ώστε να είσαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε, όπως πρέπει. Αυτό το διάστημα θα φροντίσεις τα πάντα και θα τα καταφέρεις.
Κατάλληλη στιγμή  για να καταπιαστείς  με οποιεσδήποτε δουλειές.  Να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου, να διαχειριστείς τις υποθέσεις σου. Να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Αφορά το χρήμα, τη δύναμη, τη διαχείριση.

Μην επιτρέπεις να παραλύσει τις πρωτοβουλίες σου ο φόβος πως θα μείνεις χωρίς χρήματα. Κάνε σωστά από πριν τους λογαριασμούς σου και ρίσκαρε όσο μπορείς περισσότερο.

Μην ξεχνάς πως μαζί με την οικονομική οξύνοια, για να γίνουν μεγάλα πράγματα χρειάζεται και λίγη φαντασία. Μην είσαι ανυπόμονος με τους άλλους, τυραννικός με τους υφιστάμενους, αδιάφορος για όποιον ζητά τη βοήθειά σου. Αν έχεις χρήματα για ξόδεμα, πρόσεχε να μην τα σκορπάς ασυλλόγιστα.                

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία