STYLE

/

Dsquared εναντίον Celia Critharioti στο παραδεισένιο Hotel- du- Cap, όλο το red carpet

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Λάμψη και sexiness από Μπέλα Χαντίντ και Πόπι Ντελεβίν με πρόκληση του οίκου Chopard

Στο υπέρλαμπρο show & dinner party που διοργάνωσε ο οίκος κοσμημάτων Chopard στο iconic ξενοδοχείο Hotel- du- Cap της Κυανής Ακτής, τα μοντέλα Μπέλα Χαντίντ και Πόπι Ντελεβίν ξεχώρισαν με τις sexy glam παρουσίες τους.

Ηταν ένα από τα πολλά promo events που πλαισιώνουν τις προβολές του ιστορικού Φεστιβάλ των Καννών. Μάλιστα, η «ψυχή» της Chopard, Caroline Scheufele  παρουσίασε couture δημιουργίες σε συνδυασμό με jewelry και headpieces του μοναδικού «καπελά» Philip Tracy.

Συγκεκριμένα, παρέλασαν 77 looks όσα είναι και τα χρόνια του φεστιβάλ και τα οποία χειροκροτήθηκαν από stars του Χόλιγουντ- όλες με επίσημες αμφιέσεις και κοσμήματα Chopard βέβαια.

Στιγμιότυπα του show και του δείπνου

Εύα Ερτζιγκόβα, Caroline Scheufele

Νταιάν Κρούγκερ σε πρώτο πλάνο

Τη συγκεκριμένη βραδιά πάντως δυο super models, η καλιφορνέζα Μπέλα Χαντίντ και η λονδρέζα Πόπι Ντελεβίν αναδεικνύοντας το ασταμάτητο trend των metallics ξεσήκωσαν τα περισσότερα φλας. «Βασίλισσα» στο φωτορεπορτάζ ανακηρύχθηκε μάλλον η πρώτη, με σατινέ φόρεμα Dsquared και άκρως αποκαλυπτική πλάτη. Εντυπωσιακή όμως και η Πόπι (πρώην αγαπημένη του μεγαλύτερου γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ) με bustier maxi dress της Ελληνίδας couturier Celia Kritharioti. Μια custom τουαλέτα κεντημένη με παγιέτες που παράπεμπαν σε λέπια ή φίδι από μακριά.  Δείτε εικόνες, εδώ οι διάσημοι καναδο-ιταλοί λάτρεις της Μυκόνου πάλεψαν με την ελληνική υψηλή ραπτική διεθνούς ακτινοβολίας.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View