EVENTS

/

Ρώμη,140 χρόνια Bulgari: Ελληνίδα καλλονή πλάι στην Αν Χάθαγουέι και την Κάρλα Μπρούνι

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Το show για τη σειρά κοσμημάτων «Αeterna» ήταν βέβαια εμπνευσμένο από την αιώνια πόλη

Την ακαταμάχητη συλλογή «Αeterna- Αιώνια» που υμνεί τη Ρώμη και την ιστορική αυτοκρατορία της στα βάθη των αιώνων παρουσίασε ο διάσημος οίκος κοσμημάτων Bulgari σε ένα μοναδικό show με την υπογραφή της  Carine Roitfeld.

Αφορμή η επέτειος 140 χρόνων στην πατρίδα της εταιρείας. Μιλάμε για καθαρόαιμη haute joaillerie  με εξωπραγματικές πολύτιμες πέτρες και απίστευτο design. Το σκηνικό επίσης εκπληκτικό:  Πρόκειται για το μνημείο Altare Della Patria,  που χτίστηκε για τον πρώτο βασιλιά Vittorio Emmanuelle στην εμβληματική Piazza Venezia.  

Stars και μοντέλα που συνδέονται με το label όπως οι Αν Χάθαγουέι, Πριάνκα Τσόπρα, Ιζαμπέλα Ροσελίνι Κάρλα Μπρούνι, Μαρία Κάρλα Μποσκόνο λάμπρυναν ακόμα περισσότερο το γεγονός περιστοιχισμένες από διασημότητες Ασίας και Ιταλίας ενώ βέβαια παρέλασαν και νεαρά μοντέλα.  Εμείς προσέξαμε πως όλα τα φορέματα ήταν πολύ λιτά ώστε να αναδεικνύονται περιδέραια, βραχιόλια, σκουλαρίκια – για παράδειγμα η Χάθαγουέι  λάνσαρε διαμαντένιο κολιέ 140 καρατίων- αλλά και πως στην παρουσίαση συμμετείχε μια κοσμογυρισμένη Ελληνίδα καλλονή.

Ο λόγος για το πανέμορφο, νεαρό μοντέλο Ανθή Φακιδάρη, που έχει παρελάσει πρόσφατα και για Chanel και Moncler. Ηταν κατά τη γνώμη μας η ωραιότερη όλων με μπλε τουαλέτα και κοσμήματα με διαμάντια και ζαφείρια…

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View